Spune DA invitațiilor celor dragi la mesele în familie.

Cauți cadoul ideal pentru o persoană dragă, care se confruntă cu pierderea de auz?

Aparatele auditive Audionova satisfac toate dorințele și indeplinesc toate nevoile pe care o persoană hipoacuzică le are.

Suntem aici să te ajutăm!

În acest blog îți vom oferi câteva sfaturi utile pentru a crea un mediu plăcut persoanelor cu deficiență de auz din viața ta, în timpul reuniunilor de familie.

Unul dintre momentele mult așteptate sunt clipele petrecute cu familia și cei dragi sufletului, pentru a celebra diferite evenimente importante sau pentru a ne bucura de magia Sărbătorilor.

În timp ce ne entuziasmăm pentru aceste reuniuni, membrii familiei sau prietenii cu dificențe de auz, trec prin stres și emoții cu gândul la comunicarea și socializarea într-un mediu ușor zgomotos cu multe sunete de fundal.

Acest blog, este destinat atât aparținătorilor în scopul de a oferi celor dragi, ce se confruntă cu scăderi de auz, confortul și relaxarea unor întâlniri de familie, cât și purtătorilor de aparate auditive.

Mai jos, vei afla care sunt cele mai bune modalități de a crea un mediu plăcut pentru cei cu deficiență de auz:

  • Alege încăperea sau locația cea mai liniștită pentru întâlnire.
  • Evită muzica de fundal sau alte sunete care, în general, creează un mediu ambiental, dar zgomotos pentru cei ce poartă aparate auditive.
  • Oferă oaspeților cu pierdere de auz, locul cel mai central pentru a îi integra cu lejeritate în conversații.
  • Întreabă-ți invitații cu deficiențe de auz, unde este cel mai bine pentru ei să se așeze la masa.
  • Poartă discuții clare și fii atent la cei care sunt în dificultate de a te înțelege, repetă dacă este cazul.

Dacă te confrunți cu o scădere de auz, iată care sunt cele mai bune recomandări pentru a avea un timp memorabil cu cei dragi:

  • Verifică locația, unde va avea loc întâlnirea: acustica, dacă va exista muzică și totodată, asigură-te că aparatele tale auditive sunt curățate și încărcate pentru a se adapta mediului zgomotos. Fie că ai aparate auditive cu baterii sau cu încărcător, alege ce este mai bine pentru tine!
  • Încearcă să ajungi primul pentru a socializa, pe rând, cu toți invitații și membri familiei până nu o să devină prea zgomotos.
  • Fii sincer și cerele celor dragi să fie înțelegători dacă nu vei putea ține ritmul cu discuțiile multiple ce au loc la întâlnirile mari, de familie.
  • Ia în calcul că este posibil să nu auzi tot ce se discută, așa că fii relaxat și roagă-i să repete, dacă este cazul. Îți sugerăm să utilizezi aplicația Smart 3D pentru a putea regla aparatele auditive, după bunul plac.
  • Poți achiziționa din timp, accesoriile wireless precum: Micro-mic, Multi-mic sau Phone-clip care sunt create special pentru control deplin al aparatelor auditive și adaptarea lor în medii cu zgomot de fond astfel, fii sigur că nu vei pierde nici un cuvânt sau amintire discutată.

Indiferent că ești gazdă pentru o persoană cu deficiență de auz sau ești purtător de aparate auditive, socializarea și comunicarea cu cei dragi a devenit ușoară și plăcută.
Audionova te ajută să găsești cele mai bune soluții de auz, indiferent de mediul și de activitățile pe care îți dorești să le desfășori.
Ține cont de recomandările noastre pentru a te bucura pe deplin de momentele petrecute cu familia.