Performanță, calitate și inovație în aparate auditive!

Atunci când vorbim despre realizări, ne referim în special la oamenii care aud bine din nou. Poate uneori nici nu realizăm gradul de mulțumire al pacienților noștri și uităm esențialul: auzul redobândit. Ne bucură să le ascultăm poveștile de viață și situațiile prin care trec zilnic. Ne bucură să îi vedem alături de familii în toate momentele! Acestea sunt cele mai de preț realizări despre care merită să amintim.

Performanță – pentru că suntem lideri în domeniul aparatelor auditive de peste 23 de ani, specialiștii sunt formați profesional continuu, participând la cele mai importante cursuri de specialitate în fiecare an.
Calitate – nu facem rabat de la calitate atunci când vine vorba despre produsele Audionova, fie că vorbim despre aparatele auditive, tehnologii asistive sau aparatură de testare.
Inovațieaparate auditive de ultimă generație și dezvoltarea continuă ne reprezintă, în toate cele 52 de centre specializate veți regăsi cele mai noi modele de aparate auditive.
Am introdus în domeniul reabilitării auditive din România cunoștințele și metodele din Europa, în special din țări ca Germania și Danemarca. Programa pentru pregatirea teoretică și practică a specialiștilor noștri se bazează pe modelul german de la Academia Lubeck.
O altă realizare de succes a fost înființarea primei Școli de acusticieni din România, în anul 2004.

Din dorința de a fi mai aproape de oameni, am deschis centre de reabilitare auditivă în 41 de județe ale țării. Rezultatul este că astazi, tehnicienii acusticieni-audioproteziști Audionova sunt prezenți și profesează în 52 de centre dotate cu aparatură de ultimă generație.

Cum contribuim la îmbunătățirea
vieții românilor?

 • Pentru că ne pasă de auzul oamenilor, investim în cele mai performante tehnologii de testare a auzului, iar specialiștii noștri vă sunt alături și vă consiliază pas cu pas pe durata întregului proces. Avem un raport calitate-pret excelent, iar mulțumirea pacientilor este obiectivul nostru principal!
  Ținem foarte mult la oameni. Fiecare caz este pentru noi unic și fiecare pacient este special.
 • Nu numai că vă îmbunătățim viața, dar veți observa că veți redobândi o parte din dumneavoastră odinioară pierdută.
 • Există un aparat auditiv pentru fiecare! Opțiunile de personalizare vin pentru a îmbunătăți și pentru a adapta 

 

De ce să alegi Audionova?

 • Aparate auditive
 • Umanitate
 • Dezvoltare
 • Inovatie
 • Organizare
 • Naturalete
 • Obiectivitate
 • Valoare
 • Atentie

Pentru România,  Audionova importă exclusiv aparatele auditive ale unora dintre mai mari inovatori și producători de aparate auditive:

 • GN ReSound – Danemarca – asociat Audionova

În egală măsură, performanțele specialiștilor Audionova se datorează celebrei Academii de Acusticieni din Lubeck-Germania, datorită celor 2000 de absolvenți reprezentativi ai fiecărei promoții este autoritatea recunoscută în tradiția reabilitării auditive mondiale. Academia a transmis specialiștilor Audionova contactul cu tradiția reabilitarii auditive, cunoștințele moderne și exigența modului de lucru practic.

Azi putem spune că toate aparatele vândute sunt digitale, am crescut spectaculos protezarea bilaterală, am scăzut considerabil vârsta de reabilitare a copiilor cu hipoacuzie și prin aparatura modernă putem testa auzul nou-născuților la numai 3 zile de la nastere!

În toate cele 52 de centre specializate Audionova veți regăsi cele mai performante aparate auditive,
special concepute pentru ca dumneavoastră să vă bucurați din nou de viață.

Suntem un partener de încredere, apreciat și cotat ca atare!