Cine sunt specialiștii nostri?

Potrivit statisticilor furnizate de Organizația Mondială a Sănătății, 33% din populația lumii cu vârsta peste 65 de ani prezintă probleme de auz. În România, până în anul 2004, nu au existat suficienți specialiști care să soluționeze cu ajutorul unui aparat auditiv situația persoanelor confruntate cu acest tip de deficiențe.

În anul 2012, Asociația Națională a Acusticienilor, a obținut introducerea profesiei de tehnician acustician-audioprotezist și redactarea standardului ocupațional acreditat de Consiliul Național de Formare al Adulților și Ministerul Sănătății. De asemenea, am introdus această profesie în Nomenclatorul de meserii.

Specialiștii noștri urmează cursurile Asociației Naționale a Acusticienilor, în urma cărora se specializează și obțin calificarea de Tehnician Acustician-Audioprotezist. Această calificare este etalonul profesionalismului nostru și demonstrează certificarea specialiștilor care lucrează pentru tine.
Drept urmare, a fost nevoie de instruire specializată în acest domeniu, având în vedere că educația continuă este un domeniu prioritar, în concordanță cu noile tehnologii și descoperiri la nivel global. Astfel, Asociația Națională a Acusticienilor a devenit un real suport pentru cei care doresc să se califice în acest domeniu. Sub egida Asociației a fost înființată Școala de Tehnicieni Acusticieni Audioproteziști care în perioada 2011-2016, se mândrește cu primii absolvenți cu diplome de calificare, având funcția de „Tehnician Acustician-Audioprotezist”.

 

Avem peste 170 de specialiști

 Aceștia sunt gata să îți ofere:

  • tot suportul și atenția necesară pe tot parcursul protezării auditive
  • răspunsuri la toate întrebările și nelămuririle tale în ceea ce privește pierderea ta auditivă, cât și detalii despre aparatele auditive
  • pasiune și implicare în tot ceea ce te preocupă
  • consiliere în vederea alegerii celor mai potrivite aparate auditive
  • personalizarea aparatelor tale auditive pentru un auz perfect

Specialiștii noștri vă oferă oportunitatea testării auzului în centre specializate cu aparatură de ultimă generație și vă asigură tot suportul necesar!