Cine sunt specialistii nostri?

Potrivit statisticilor furnizate de Organizatia Mondiala a Sanatatii, 33 % din populatia lumii cu varsta peste 65 ani prezinta probleme de auz .In Romania,pana in anul 2004, nu au existat suficienti specialisti care sa solutioneze prin procurarea unui aparat auditiv situatia persoanelor confruntate cu acest tip de deficiente.

In anul 2012, Asociatia Nationala a Acusticienilor, a obtinut introducerea profesiei de tehnician acustician – audioprotezist si redactarea standardului ocupational acreditat de Consiliul National de Formare al Adultilor si Ministerul Sanatatatii. De asemenea, am introdus aceasta profesie in Nomenclatorul de meserii.

Specialistii nostri urmeaza cursurile Asociatiei Nationale a Acusticienilor, in urma careia se specializeaza si obtin calificarea de Tehnician Acustician – Audioprotezist. Aceasta calificare este etalonul profesionalismului nostru si demonstreaza certificarea specialistilor care lucreaza pentru dvs.
Drept urmare, a fost nevoie de instruire specializata in acest domeniu, avand in vedere ca educatia continua este un domeniu prioritar, in concordanta cu noile cerinte impuse de integrarea Romaniei in Uniunea Europeana. Astfel, Asociatia Nationala a Acusticienilor a devenit un real suport pentru cei ce doresc sa se califice in aceasta calificare de putin timp recunoscuta, dar atat de important. Sub egida Asociatiei a fost infiintata Scoala de Tehnicieni Acusticieni Audioprotezisti care in perioada 2011-2016 , se mandreste cu primii absolventi cu diplome de calificare cu functia de „Tehnician Acustician-Audioprotezist”.

In acest moment inca 5 serii constituie cursanti ai promotiilor viitoare.

100 % profesionalism si pasiune
pentru a-ti reda auzul!

 

Venim in intampinarea ta cu servicii profesionale, iar specialistii nostrii iti vor asigura:

  • tot suportul si atentia necesara pe tot parcursul protezarii auditive si procurarii unui aparat auditiv
  • raspunsuri la toate intrebarile si nelamuririle tale in ceea ce priveste pierderea ta de auz aparatele auditive necesare
  • pasiune si implicare in tot ceea ce te preocupa
  • consiliere in vederea alegerii celor mai potrivite aparate auditive.personalizarea aparatelor tale auditive pentru un auz perfect

Specialistii nostri va ofera oportunitatea testarii auzului dvs. in centre specializate cu aparatura de ultima generatie si va asigura tot suportul necesar!

Certificari