Ce fac cand aparatul meu suna mai incet decat de obicei sau nu se aude deloc?

Intai verifica functionarea butonului de volum. Pentru a face asta ia aparatul auditiv in palma si inchide pumnul. Acum aparatul ar trebui sa fluiere. Verifica oliva si tubul daca au cerumen sau umezeala si curata-le daca este necesar.
Verifica daca bateria este corect pusa. Daca nu este nici o imbunatatire inlocuieste bateria. Daca problema persista, contacteaza un tehnician acustician-audioprotezist.

Ce trebuie sa fac daca bateria se descarca foarte repede?

Pune o baterie noua si noteaza cu exactitate cat de mult dureaza. Apoi contacteazat tehnicianul acustician-audioprotezist. avand aceasta informatie pentru ati putea da un sfat.

Cat timp pot pastra bateriile? Se descarca singure la un moment dat?

Bateriile de acum functioneaza toate pe baza de oxigen si zinc. De aceea vei gasi intotdeauna lipit de baterie un plastic colorat. Imediat ce l-ai inlaturat, bateria zinc/aer se activeaza eliberand curentul prin perforatii foarte mici. De aceea nu trebuie sa inlaturi folia pana cand nu ai nevoie de baterie. Este recomandat ca dupa ce inlaturi folia sa astepti cam 2 minute pana sa pui bateria.

Ce fac daca aud sunete / pocnituri?

Verificati tubul si piesa de ureche. Verificati tubul daca este fisurat, si-a schimbat culoarea, s-a intarit si daca este necesar va asteptam la cel mai apropiat centru Audionova.

Ce fac daca simt durere sau inflamatii in ureche?

Indepartati aparatul auditiv si consultati tehnicianul acustician-audioprotezist sau medicul dvs.

Ce fac daca aparatul auditiv suiera?

Verifica daca piesa de ureche este corect asezata pe ureche. Daca problema persista contactati specialistul.