Prémium hallókészülékek Audionova-nál

 

A halláskárosult emberek életéből egyre több hang kezd hiányozni nap mint nap. A halláskárosodás egy láthatatlan hátrany számukra. Minden egyes nap, az ebben szenvedő személyek egyre frusztráltabbá válnak , sokan kétségbeesettek is emiatt. A halláskárosultak úgy érezhetik magukat, mintha bezárva lennének egy világba, hangok, zajok és szavak nélkül, lehetetlenné válhat számukra a szeretteikkel való beszélgetés is akár. A hallókészülékek segitenek lényegesen jobbá tenni , visszanyerni a hallást, hogy ezek az emberek újra örömüket leljék az élet minden apró részletében.

Találd meg a Hozzád legközelebbi hallásközpontot!aici!

 

Románia elsőszamú hallóközpontja

Az Audionova , Románia első számú hallóközpontja , egy nagyon fontos támasz a hallókészülékeket viselő szemelyek körében. Nagy megtiszteltetés számunkra is , hogy bemutathatjuk önöknek az ország legjobb hallókészülékekeit, szolgáltatásait , valamint tapasztalatainkat ezekkel kapcsolatban.

Az Audionova Románia legnagyobb, hallókészülékeket forgalmazó hálózata, 55 szakértői központtal az országban, melyből 15 központ gyerekek és újszülöttek számára is . Központjainkban az Egészségügyi és Oktatási Minisztérium által akkreditált oklevéllel rendelkező, képzett szakemberek állnak rendelkezésükre, legújabb, korszerű berendezésekkel felszerelve. Ezek segitették cégünket a csúcsra törni, Románia elsőszámú hallóközpontjává válni.

Célunk, hogy minél hamarabb tudjuk azonositani a halláskárosodást, korszerű rehabilitácios megoldásokat nyújtva azon pácienseink számára , akiken már nem segitenek a gyógyszeres kezelések vagy sebészeti beavatkozások. Szakértőink ajánlásával sikerül így megtalálni az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást.

Elvégezheti az online hallásvizsgálatot, vagy felkeresheti legközelebbi Audionova központunkat, ahol szakértőink állnak rendelkezésükre, elvégzik a hallásvizsgálatot, ezt követően elmagyarázzák , hogy milyen lehetőségek vannak a hallás visszanyerése érdekében.
Közponjainkban mindig megtalálják a legújabb, legmodernebb hallókeszülékeket, kielégitve ezáltal pácienseink igényeit.

 

Páciensek ajánlásával

Hadambu – né – 2018.10.03

„Nemrég vettem egy wireless kiegészitőt televizióhoz. Azt hiszem a legjobb döntést hoztam a hallásom minőségének javitásával kapcsolatban. Igy hallgathatom a kedvenc TV műsoraimat úgy, hogy nem zavarok senkit a családban.” – irta egy kedves páciensünk Szörényvár-ról.

Randasu Dorel – 2018.09.27

„Az Audionova a legmegfelelőbb hely , ahol a páciensek visszanyerhetik hallásukat. Nem létezik nagyobb öröm, mint visszakapni az életet hangokban.”

Dan Család – 2018.09.20

“Napról napra tovább, együtt az Audionova-val, mindig szeretettel jövök ide. A Dan család egy életreszóló tanulságot ad át nekünk , arról , hogy milyen fontos a hallás a mindennapokban.”

Hallókeszülékek

1999-ben az Audionova felvette a harcot Romániában is a halláskárosodással szemben. Nagyon sok idő telt el azóta. Ez az idő segitett, hogy ma cégünket a professzionalizmus jelképezze, szolgáltatásaink folyamatos javulása és technológiánk fejlesztése. Ezeket hosszas, kemény munkával, akarattal és munkánk iránti szenvedéllyel értük el…

Hallásvizsgálatok

Szeretné tudni mennyire jó a hallása? Tesztelje hallását Online! Az úgynevezett légvezetéses hallásvizsgálat a válasz kérdésére. Egy nagyon egyszerű, fájdalommentes vizsgálat. A teszt alatt mindkét fülben sorban , különböző frekvenciáju és erősségű hangokat fog hallani, ezek észlelését jelezni kell. Rendkívül fontos, hogy a hallásvesztés tüneteinek észlelése esetén azonnal keressen fel egy hallásspecialista szakembert, aki a szükséges vizsgálatok elvégzése után megtalálja a megfelelő megoldást hallásproblémájára!

Újszülött kori hallásvizsgálat

Mostmár tesztelheti a gyermeke hallását is ! A hallásvizsgálat már 3 nappal a születés után elvégezhető, nem invazív, és nem igényel érzéstelenítést. A gyermekének joga van hallani…

Vesztibuláris vizsgálatok

Szédül és nem tudja, hogy miért? Az Audionova a legkorszerűbb berendezésekkel rendelkezik az egyensúlyi és szédülési rendellenességek objektív diagnosztizálására. A vizsgálat nagyon egyszerű és gyors, az egyensúlyvesztés már nem lesz probléma. Jó hir, hogy a szédülést kezelni lehet, de nagyon fontos, hogy ezen tünetek észlelése esetén azonnal felkeresse szakértőinket az Audionova legközelebbi központjában.

Blog

Az öregedéssel kapcsolatos halláskárosodás

Az öregedéssel kapcsolatos halláskárosodás

Az öregedéssel kapcsolatos halláskárosodás (hallásvesztés) lehet enyhe vagy közepes. Az közepes halláskárosodásn esetében problémát okozhat az alacsony hangok vagy távoli hangok hallása, a szavak megértése zajos környezetben. Ce este presbiacuzia? Hipoacuzia datorata...

bővebben
Egy rendőr, Don Carione hihetetlen története

Egy rendőr, Don Carione hihetetlen története

A halláskárosodásban szenvedő emberek évekig várnak, hogy eldöntsék itt az ideje cselekedni. Aterületen dolgozó szakemberek ezt a periódust stigmának tartják, mivel a hallókészülékek régebbennagyok voltak, és nem teljesítettek a mai szinten.Povestea...

bővebben
HALLOM, DE NEM ÉRTEM

HALLOM, DE NEM ÉRTEM

Mindennap hallok elképesztő történeteket páciensem életéből, és minden alkalommal ugyanabba a mondatba ütközöm: „hallom, de nem értem” vagy „szájról olvasok”. A történetem egy erőteljes hölgyről, egy győztesről szól, aki évekig titkolta a halláskárosodást . Va...

bővebben