De peste 24 de ani suntem un partener de încredere pentru persoanele hipoacuzice.

De peste 24 de ani auzim împreună!

56 de locații specializate în aparate auditive performante

Ne mândrim cu specialiști de înaltă calificare, servicii profesionale și cabinete prietenoase, veți fi întâmpinați călduros, iar serviciile noastre excelente au un singur scop, anume soluționarea pierderilor de auz. Aparatele auditive vă vor ajuta în toate situațiile din viață, iar momentele cu familia și prietenii vor fi din nou de neuitat.
Deviza noastră “la un aparat auditiv lucrează 170 de specialiști!” Activitatea noastră a început în 1999 ca inițiativă a luptei împotriva hipoacuziei. Audionova s-a înființat într-o perioadă în care numărul specialiștilor în aparate auditive cu studii în domeniu era foarte redus. În acel moment exista un singur centru Audionova în București și un număr de 10 angajati. În anii următori s-au deschis mai multe centre în alte județe ale țării, moment în care s-a simțit nevoia unei infuzii de specialiști acusticieni. Ușor de zis, greu de făcut deoarece singura școală în domeniu și-a închis porțile, iar numărul absolvenților era foarte mic. Am apelat la cea mai mare academie de specialitate din Europa. Alături de Comunitatea Europeană și Asociația Acusticienilor din Europa (AEA), prin intermediul programului Leonardo, 5 tehnicieni acusticieni-audioproteziști din Audionova au urmat cursurile programului „Train the Trainer”.

Acum deținem 56 de cabinete de protezare auditivă în aproape toate reședințele de județ.
Scopul nostru este să identificăm pierderea de auz cât mai devreme și să oferim aparate auditive și soluții moderne de reabilitare auditivă acolo unde tratamentul medicamentos sau soluțiile chirurgicale nu au efect.
Am introdus în domeniul reabilitării auditive din România cunoștințele și metodele europene, în special din Germania și Danemarca. Audionova reprezintă în România cele mai prestigioase companii din domeniul apararatelor auditive și audiologiei:

GN ReSound – Danemarca este asociat Audionova și printre cei mai mari producători de aparate auditive din lume. Audionova este unic reprezentant în România al GN ReSound.

2004

Am introdus profesia de „Tehnician acustician-audioprotezist” în Nomenclatorul de meserii.

2012

Am obinut autorizația de calificare pentru ocupația „Tehnician Acustician Audioprotezist”

2016

Până în acest moment, au absolvit 70 de cursanți, iar generațiile se succed an de an.

2018

Am adus tehnologia 3D în sfera aparatelor auditive din România

2019

Am lansat programul „Despre bunătate și #CopiiFericiți” alături de A.N.A.
Am ajutat peste 150 de copii din familii cu venituri modeste, să audă bine.

2020

Am introdus Magazinul Online Audionova
Acum te poți bucura de tot ce ai nevoie pentru aparatele tale auditive și online.

Experiența de peste 24 de ani din domeniul aparatelor auditive și pasiunea pentru soluționarea deficiențelor de auz fac din Audionova un lider incontestabil!!!