Experiența Audionova se bazează pe dedicarea față de pacient!

48 de locații specializate în aparate auditive performante

Ne mândrim cu specialiști de înaltă calificare, servicii profesionale și cabinete prietenoase, veți fi întâmpinați călduros, iar serviciile noastre excelente au un singur scop, anume soluționarea pierderilor de auz. Aparatele auditive vă vor ajuta în toate situațiile din viață, iar momentele cu familia și prietenii vor fi din nou de neuitat.
Deviza noastră “la un aparat auditiv lucrează 170 de specialiști!” Activitatea noastră a început în 1999 ca inițiativă a luptei împotriva hipoacuziei. Audionova s-a înființat într-o perioadă în care numărul specialiștilor în aparate auditive cu studii în domeniu era foarte redus. În acel moment exista un singur centru Audionova în București și un număr de 10 angajati. În anii următori s-au deschis mai multe centre în alte județe ale țării, moment în care s-a simțit nevoia unei infuzii de specialiști acusticieni. Ușor de zis, greu de făcut deoarece singura școală în domeniu și-a închis porțile, iar numărul absolvenților era foarte mic. Am apelat la cea mai mare academie de specialitate din Europa. Alături de Comunitatea Europeană și Asociația Acusticienilor din Europa (AEA), prin intermediul programului Leonardo, 5 tehnicieni acusticieni-audioproteziști din Audionova au urmat cursurile programului „Train the Trainer”.

2004

Am introdus profesia de „Tehnician acustician-audioprotezist” în Nomenclatorul de meserii.

2005

Am elaborat Standardul Profesional și am pus bazele primei școli de Tehnicieni acusticieni-audioproteziști din România. Tot în 2005 au absolvit primii 20 de cursanți, fiind urmați de generațiile viitoare din fiecare an.

2012

Am obinut autorizația de calificare pentru ocupația „Tehnician Acustician Audioprotezist”

2016

Până în acest moment, au absolvit 70 de cursanți, iar generațiile se succed an de an.
Acum deținem 48 de cabinete de protezare auditivă în aproape toate reședințele de județ.
Scopul nostru este să identificăm pierderea de auz cât mai devreme și să oferim aparate auditive și soluții moderne de reabilitare auditivă acolo unde tratamentul medicamentos sau soluțiile chirurgicale nu au efect.
Am introdus în domeniul reabilitării auditive din România cunoștințele și metodele europene, în special din Germania și Danemarca. Audionova reprezintă în România cele mai prestigioase companii din domeniul apararatelor auditive și audiologiei:

GN ReSound – Danemarca este asociat Audionova și printre cele mai mari producători de aparate auditive din lume. Audionova este unic reprezentant în România al GN ReSound.

Natus este lider mondial în aparatura medicală specifică audiometriei și audiologiei, aparatura inovatoare, ce ajută doctorii ORL și tehnicienii acusticieni audioproteziști în luarea celei mai bune decizii.

Experiența de peste 20 ani din domeniul aparatelor auditive și pasiunea pentru soluționarea deficiențelor de auz fac din Audionova un lider incontestabil!!!