Sfatul audiologului

Specialistii Audionova sunt pregatiti sa va lamureasca cu toate informatiile necesare in legatura cu pierderea dvs.  de auz. Este important ca odata cu analizele anuale obligatorii, sa va faceti o audiograma, fiindca auzul face parte din simturile perceptuale de baza. Va puteti programa in orice centru Audionova din toata tara. Contacteaza Audionova!

De ce sa iti testezi auzului?

Primele simptome ale pierderilor de auz sunt cat se poate de simple:

  • daca nu mai auzi bine la TV stirile, emisiunile sau filmele preferate
  • daca nu mai intelegi ce se discuta in jurul dvs.
  • daca nu mai reusiti sa comunicati cu cei dragi:  cu sotia/sotul, fiul/fiica, nepotii, si cu alte persoane din viata ta
  • daca te afli intr-un spatiu public (restaurante,cafenele, baruri, sali de conferinta,etc) si nu reusesti sa intelegi ce se discuta

Atunci este momentul sa actionezi si sa iti testezi auzul!

Prima ta vizita la un tehnician acustician-audioprotezist:
La ce te poti astepta de la o consultatie cu un tehnician acustician-audioprotezist ?
Probabil te-ai intrebat deja ce se va intampla in timpul consultatiei. Ca sa-ti alungam toate temerile  iti oferim cateva informatii. Ar trebui sa iti rezervi in jur de 2 ore  pentru o vizita si este recomandat sa mergi insotit de cineva drag tie. Acest sentiment iti va oferi siguranta , iar temerile dvs. vor disparea odata ce ne treci pragul.

Examinarea
Tehnicianul acustician-audioprotezist  iti va examina urechile cu scopul de a depista probleme precum dop de ceara, cerumenul excesiv sau infectii ale urechii.

Intrebari
Pentru a afla mai multe despre obiceiurile tale auditive, specialistul te va intreba diferite lucruri, ca de exemplu, in ce situatii ti-ai dat seama ca nu mai auzi bine.
Astfel, veti putea hotari impreuna ce aparate auditive veti  folosi in viitor.

Solutii?

Nu va ingrijorati! Specialistii nostri sunt alaturi de dvs. si veti alege impreuna cele mai potrivite solutii de auz adica aparate auditive performante pregatite  pentru dumneavoastra. Noi credem cu tarie ca fiecare pacient este unic, si la fel si pierderea lui auditiva. Puteti alege dintr-o gama variata de aparate auditive, de ultima generatie, insa cel mai important este sa va alegeti aparatele auditive care sa va satisfaca cele mai exigente nevoi de auz.

Personalizarea serviciilor si aparatelor auditive

Dupa alegerea celor mai bune solutii de auz, va vom  personaliza aparatele auditive. Urmeaza un  proces de reglare a aparatelor pentru a vedea in diferite medii cum reactioneaza fiecare persoana in parte. Nu va ingrijorati! Nici nu va veti da seama ca purtati aparate auditive, fiind practic invizibile!

Suntem alaturi de tine pe tot parcursul reabilitarii !

Va  oferim toate informatiile necesare pentru ca dvs.  sa auziti  bine din nou si sa va bucurati  mai mult de viata cu aparatele auditive Audionova!