Specialistii Audionova sunt pregatiti sa va lamureasca cu toate informatiile necesare in legatura cu pierderea dvs. de auz. Este important ca odata cu analizele anuale obligatorii, sa va faceti o audiograma, fiindca auzul face parte din simturile perceptuale de baza. Va puteti programa in orice centru Audionova din toata tara. Contacteaza Audionova!

De ce sa va testati auzului?

Primele simptome ale pierderilor de auz sunt cat se poate de simple:

  • daca nu mai auziti bine la TV: stirile, emisiunile sau filmele preferate;
  • daca nu mai intelegeti ce se discuta in jurul dvs.;
  • daca nu mai reusiti sa comunicati cu cei dragi: cu sotia/sotul, fiul/fiica, nepotii sau cu alte persoane din viata dumneavoastra;
  • daca va aflati intr-un spatiu public (restaurant,cafenea, bar, sala de conferinta,etc) si nu reusiti sa intelegeti ce se discuta;

Atunci este momentul sa actionati si sa va testati auzul!

Prima vizita la un tehnician acustician-audioprotezist:
La ce va puteti astepta de la o consultatie cu un tehnician acustician-audioprotezist?
Probabil v-ati intrebat deja ce se va intampla in timpul consultatiei. Ca sa- alungam toate temerile va oferim cateva informatii. Ar trebui sa va rezervati in jur de 2 ore pentru o vizita si este recomandat sa mergeti insotit de cineva drag. Acest sentiment va va oferi siguranta , iar temerile dvs. vor disparea odata ce ne treceti pragul.

Examinarea
Tehnicianul acustician-audioprotezist va va examina urechile cu scopul de a depista probleme precum dop de ceara, cerumenul excesiv sau infectii ale urechii.

Intrebari
Pentru a afla mai multe despre obiceiurile dumneavoastra auditive, specialistul va va intreba diferite lucruri, ca de exemplu, in ce situatii v-ati dat seama ca nu mai auziti bine.
Astfel, veti putea hotari impreuna ce aparate auditive veti folosi in viitor.

Solutii?

Nu va ingrijorati! Specialistii nostri sunt alaturi de dvs. si veti alege impreuna cele mai potrivite solutii de auz adica aparate auditive performante pregatite pentru dumneavoastra. Noi credem cu tarie ca fiecare pacient este unic, si la fel si pierderea lui auditiva. Puteti alege dintr-o gama variata de aparate auditive, de ultima generatie, insa cel mai important este sa va alegeti aparatele auditive care sa va satisfaca cele mai exigente nevoi de auz.

Personalizarea serviciilor si aparatelor auditive

Dupa alegerea celor mai bune solutii de auz, va vom personaliza aparatele auditive. Urmeaza un proces de reglare a aparatelor pentru a vedea in diferite medii cum reactioneaza fiecare persoana in parte. Nu va ingrijorati! Nici nu va veti da seama ca purtati aparate auditive, fiind practic invizibile!

Suntem alaturi de dumneavoastra pe tot parcursul reabilitarii !
Va oferim toate informatiile necesare pentru ca dvs. sa auziti bine din nou si sa va bucurati mai mult de viata cu aparatele auditive Audionova!