Specialiștii Audionova sunt pregătiți să vă lămurească, oferind toate informațiile necesare în legatură cu pierderea dumneavoastră de auz. Este important ca odată cu analizele anuale obligatorii, să vă faceți o audiogramă, fiindcă auzul face parte din simțurile perceptuale de bază.

Va puteți programa în oricare dintre centrele Audionova din toata tara.

Cere Sfatul Audiologului

De ce să vă testați auzul?

Primele simptome ale pierderilor de auz sunt cât se poate de simple:

  • dacă nu mai auziți bine la TV: știrile, emisiunile sau filmele preferate;
  • dacă nu mai înțelegeti ce se discută în jur;
  • dacă nu mai reușiți să comunicați cu cei dragi: cu soția/soțul, fiul/fiica, nepoții sau cu alte persoane din viața dumneavoastră;
  • dacă vă aflați într-un spațiu public (restaurant, cafenea, bar, sală de conferințe, etc.) și nu reușiți să înțelegeți ce se discută;

Atunci este momentul să acționați și să vă testați auzul!

Prima vizită la un tehnician acustician-audioprotezist:
La ce vă puteți aștepta de la o consultație cu un tehnician acustician-audioprotezist?
Probabil v-ați întrebat deja ce se va întâmpla în timpul consultației. Ca să alungam toate temerile vă oferim câteva informații. Sfarul audiologului ar fi că trebuie să vă rezervați în jur de 2 ore pentru o vizită și este recomandat să mergeți însoțit de cineva drag. Acest sentiment vă va oferi siguranță, iar temerile vor dispărea odată ce ne treceti pragul.

sfatul audiologului

Examinarea
Tehnicianul acustician-audioprotezist vă va examina urechile cu scopul de a depista probleme precum: dop de ceară, cerumenul excesiv sau infecții ale urechii.

Întrebari
Pentru a afla mai multe despre obiceiurile dumneavoastră auditive, specialistul vă va întreba diferite lucruri, ca de exemplu: în ce situații v-ați dat seama că nu mai auziți bine.
Astfel, veți putea hotarî împreună cu specialiștii noștri ce aparate auditive veți folosi în viitor.

Soluții?

Nu vă îngrijorați! Specialiștii noștri sunt alături de dumneavoastră și veți alege împreună cele mai potrivite soluții de auz adică aparate auditive performante pregătite pentru dumneavoastră. Noi credem cu tărie că fiecare pacient este unic și la fel și pierderea lui auditivă. Puteti alege dintr-o gamă variată de aparate auditive, de ultimă generație, însă cel mai important este să vă alegeți aparatele auditive care să se ridice la nivelul așteptărilor oricărui pacient.

Personalizarea serviciilor și aparatelor auditive

După alegerea celor mai bune soluții de auz, vă vom personaliza aparatele auditive. Urmează un proces de reglare a pentru a vedea cum reactionează fiecare persoană în parte. Nu vă ingrijorati! Nici nu veți simți că purtați aparate auditive, fiind practic invizibile!

Suntem alături de dumneavoastră pe tot parcursul reabilitării auditive!
Vă oferim toate informațiile necesare pentru ca dumneavoastră să auziți bine din nou și să vă bucurați mai mult de viață cu aparatele auditive Audionova! Pentru mai multe detalii puteți cere sfatul audiologului.