Tehnologie 3D în aparatele auditive Audionova

Într-o lume care evoluează continuu, Audionova singura companie de aparate auditive din România, care a introdus tehnologia de printare 3D în producția pieselor de ureche. Toate carcasele pentru aparatele auditive intraauriculare și olivele pentru aparatele retroauriculare sunt produse folosind imprimante 3D.

Acest lucru permite ca forma piesei de ureche să fie personalizată cu o precizie microscopică după canalul auditiv și pierderea de auz a fiecăruia.

 

De ce tehnologie 3D în aparatele auditive?

 

În primul rând fiecare ureche este unica, asemeni unei amprente, tehnologia 3D în aparatele auditive oferă precizie microscopică, iar carcasele și olivele obținute astfel sunt mult mai exacte, oferind pieselor de ureche realizate la Audionova, un grad de confort ridicat optimizare mai bună, la nivel acustic, a aparatului auditiv.

carcase 3d
infografic 3d

De ce aparate auditive personalizate cu tehnologie 3D

Tehnologia 3D din aparate se asigură că nu există nici o eroare umană și că aparatele auditive se potrivesc perfect cu urechile pacientului, iar la Audionova credem în inovație și adoptăm soluții potrivite pentru oamenii care suferă de hipoacuzie.

De la specialiștii din centrele Audionova, la aparatura de testare, aparatele auditive și accesoriile wireless, ne asigurăm că facem totul pentru ca pacienții noștri să beneficieze de cele mai bune soluții pentru auzul lor.

Te așteptăm în centrele Audionova din toată România, pentru a descoperi beneficiile aparatelor auditive personalizate cu ajutorul tehnologiei 3D.

Programează-te acum!

Te poți programa chiar acum la telefon 031 9599 sau online pe www.audionova.ro/programari-online