Utilizarea aparatului auditiv

Îngrijind cu atenție aparatele tale auditive, le vei păstra funcționalitatea pentru mai mulți ani și vei reduce riscul ca ele să ajungă în service cu diverse probleme datorate folosirii zilnice.

Aparatele auditive au un design robust – dar cu toate astea nu rezistă unei folosiri neadecvate sau gresite.

Ce este un aparat auditiv?

În cabinetele Audionova, găsiți o gamă variată cu cele mai inovative și performante aparate auditive provenind de la cei mai prestigioși producători de proteze auditive din lume. Mai jos veți găsi informații despre cele trei tipuri estetice de aparate auditive alături de tipurile și gradele de hipoacuzie pentru care se utilizează.

* Istoria protezelor auditive

Primul document despre protezele auditive este consemnat în anul 1640, scris de un nobil italian. Acesta descrie un corn în formă de trompetă care direcționa sunetele spre urechea pacientului. Aceste prime modele erau confecționate din coarne de animale sau scoici, având dimensiuni relativ mari, lungimea între 40-60 cm și vârful cu un diamentru de 15 cm.

Este o onoare pentru noi să vă fim alături și să punem la dispoziție cele mai bune aparate auditive din Romania (aparate auditive Resound).

Audionova este cea mai mare rețea de aparate auditive din Romania, având 56 de centre de specialitate în toată țara și 8 centre specializate pentru testarea nou-născuților și a copiilor. Rețeaua este formată din specialiști calificați, acreditați de Ministerul Sănătății și Ministerul Educației – tehnicieni acusticieni-audioprotezisti și laboratoare dotate cu aparatură de ultimă generație. Toate acestea au ajutat Audionova să fie lider în domeniul aparatelor auditive din România.

Puteți efectua testul de auz online sau puteți merge în oricare dintre centrele Audionova din România unde specialiștii noștri vă vor testa auzul și vă vor explica toate opțiunile pentru a vă putea recupera auzul. Centre Audionova.