Utilizarea aparatului auditiv

Ingrijind cu atentie aparatele tale auditive, le vei pastra functionalitatea pentru mai multi ani si vei reduce riscul ca ele sa ajunga in service cu diverse probleme datorate folosirii zilnice.

Aparatele auditive au un design robust – dar cu toate astea nu rezista unei folosiri neadecvate sau gresite.

Ce este un aparat auditiv?

In cabinetele Audionova, gasiti o gama variata cu cele mai inovative si performante aparate auditive provenind de la cei mai prestigiosi producatori de proteze auditive din lume. Mai jos veti gasi informatii despre cele trei tipuri estetice de aparate auditive alaturi de tipurile si gradele de hipoacuzie pentru care se utilizeaza.

* Istoria protezelor auditive

Primul document despre proteze auditive este consemnat în anul 1640, scris de un nobil italian. Acesta descrie un corn în formă de trompetă care directiona sunetele spre urechea pacientului. Aceste prime modele erau confectionate din coarne de animale sau scoici, avand dimensiuni relativ mari, lungimea intre 40-60 cm si varful cu un diamentru de 15 cm.

Este o onoare pentru noi sa va fim alaturi si sa punem la dispozitia dvs cele mai bune aparate auditive din Romania (aparate auditive Resound).

Audionova este cea mai mare retea de aparate auditive din Romania, avand 48 de centre de specialitate in toata tara si 14 centre specializate pentru testarea nou-nascutilor si a copiilor. Reteaua este formata specialisti calificați, acreditați de Ministerul Sanatații și Ministerul Educației – tehnicieni acusticieni-audioprotezisti si laboratoare dotate cu aparatura de ultima generatie. Toate acestea au ajutat Audionova sa fie lider in domeniul aparatelor auditive din Romania.

Puteti efectua testul de auz online  sau puteti merge in oricare dintre centrele Audionova din Romania unde specialistii nostri va vor testa auzul si va vor explica toate optiunile pentru a va putea recupera auzul. Centre audionova.