De unde cumpăr protezele auditive?

Online sau din centrele specializate?

Dacă citești acest articol, probabil te gândești să cumperi proteze auditive. Te preocupi la fel de mult ca atunci când vrei să îți cumperi o mașină nouă, un telefon , o proteză dentară sau ca atunci când mergi la un restaurant, sau de ce nu, ca atunci când vrei să îți rezervi vacanța mult visată. Cercetezi totul în mediul online înainte, pentru a te asigura că faci ceea ce trebuie.

În 2017 ne-au inundat informațiile și găsim păreri despre orice. Cu toate acestea sunt câteva dispozitive pe care NU ar trebui să le cercetezi online înainte de a le cumpăra, ci să le probezi în centrele specializate inainte de achiziție. Știai că o proteză auditivă îți poate salva viața?

Este clar că pentru a-ți recăpăta auzul cu proteze auditive implică o investiție în sănătate pe termen lung. O proteză auditivă îți va schimba viața cu totul.

Articolul nu este despre modele variate de proteze auditive, ci despre de unde ar trebui să le cumperi: din mediul online sau din centrele specializate. Să le comparăm pe fiecare în parte:

Pot să cumpăr proteze auditive online?

NU se găsesc proteze auditive în mediul online, ci doar amplificatoare de sunet. Deși este mult mai confortabil să comanzi stând în fața calculatorului sau direct de pe telefon, proteza auditivă se personalizează în funcție de un diagnostic în baza unei testări auditive.

O proteză auditivă nu se găsește oriunde. Nu confundați protezele auditive cu amplificatoarele de sunet. Nici nu încape îndoiala că diferențele sunt majore!

Avantajele cumpărării protezelor auditive din centrele specializate

O proteză auditivă este un produs real pe care îl poți simți în mâinile tale și îl poți proba pe urechile tale. Totuși este un dispozitiv medical care se potrivește cu nevoile tale de auz, stilul tău de viață și pe tot parcursul procesului de cumpărare, ești susținut de un specialist acustician. Așa cum nu îți cumperi rochia de mireasă sau costumul de ginere fără măsurători, probe și eventuale modificări, sau nu îți administrezi singur medicamentele pentru artrită, hipertensiune, anxietate, diabet, la fel se întamplă și cu protezele auditive. Nu le veți cumpăra făra să consultați un specialist acustician care să vă recomande protezele auditive potrivite.

Când îți cumperi proteza auditivă din centrele specializate vei primi mai mult decât un dispozitiv medical care îți recuperează auzul.

Vei primi și consult de specialitate, cât și informații importante înainte și după cumpărarea protezelor auditive.

Primul pas?

Testarea auditivă în centrele auditive se realizează de către un specialist acustician.

După ce specialistul va pune un diagnostic urmatorul pas este proba și alegerea protezelor auditive.

Testarea protezelor auditive

Probarea unei proteze auditive se realizează în funcție de nevoile tale de auz. Specialistul îți propune cele mai potrivite proteze auditive reglate pe urechile tale.

În centrul nostru vei simți imediat diferența și te vei convinge de avantajele protezelor auditive. Vei încerca mai multe modele de proteze auditive și le vei putea proba ascultând muzica preferată sau vizionând o serie de filme la televizor.

Expert fitting

După ce te decizi împreună cu specialistul să cumperi cele mai potrivite proteze auditive, acesta îți va regla fiecare proteză auditivă. Așa cum fiecare persoană este unică, la fel este și reglarea auzului, implică tehnici de finețe și acuratețe.

Demonstrarea soluțiilor

Specialistul acustician îți va arăta cum se folosesc protezele auditive și cum sa le ingrijesti corespunzător.

Dacă respecți instrucțiunile de utilizare, proteza ta auditivă se va păstra un timp îndelungat!

Consultanță pe tot parcursul

Specialistul acustician îți va răspunde la toate întrebările și va avea grijă de așteptările tale de auz pentru ca tu să te simți mai confortabil și să îți redobândești auzul.

Perioada de probă și următoarele vizite

Ai o lună de probă. Exista o perioada de acomodare cu o proteză auditivă și este posibil să ai nevoie de mici ajustări de finețe – care sunt acoperite în perioada de proba. Totul pentru confort maxim și mulțumirea ta.

Îngrijire post cumpărare

Beneficiezi de o garanție a protezelor auditive de 2 ani și poți veni în cel mai apropiat centru Audionova indiferent de unde te afli. Avem grijă de auzul tău și de proteza auditiva! Te asigurăm că ai în permanență un specialist aproape de tine. Dacă se întâmplă să întâmpini defecțiuni, le vom rezolva imediat.

Tehnologia avansează în fiecare moment

Protezele auditive avansează odată cu tehnologia. Contează pe noi pentru toate serviciile integrate, inclusiv răspunsuri exacte despre deficiența ta de auz, soluții pe termen lung, tehnologie de ultimă generație și demonstrații din domeniu.

Dacă nu te-ai decis, acum e momentul!

Vino acum în cel mai apropiat centru!

 Găsești lista centrelor noastre chiar aici: http://www.audionova.ro/contact/