De unde cumpar protezele auditive?

Online sau din centrele specializate?

Daca citesti acest articol, probabil te gandesti sa cumperi proteze auditive.Te preocupi la fel de mult ca atunci cand vrei sa iti cumperi o masina noua, un telefon , o proteza dentara sau ca atunci cand mergi la un restaurant , si de ce nu ca atunci cand vrei sa iti rezervi vacanta mult visata. Cercetezi totul in mediul online inainte, faci ceea ce trebuie.

In 2017 ne-au inundat informatiile si gasim pareri despre orice. Cu toate acestea sunt cateva dispozitive pe care NU ar trebui sa le cercetezi online inainte de a le cumpara, ci sa le probezi in centrele specializate inainte de a le achizitiona. Stiai ca o proteza auditiva iti poate salva viata?

Este clar ca pentru a-ti recapata auzul cu proteze auditive implica investitie in sanatate pe termen lung. O proteza auditiva iti va schimba viata cu totul.

Articolul nu este despre modele variate de proteze auditive, ci despre de unde ar trebui sa le cumperi: din mediul online sau din centrele specializate. Sa le comparam pe fiecare in parte:

Pot sa cumpar proteze auditive online?

NU se gasesc proteze auditive in mediul online, ci doar amplificatoare de sunet.Desi este mult mai confortabil sa comanzi stand in fata calculatorului sau direct de pe telefon, proteza auditiva se personalizeaza in functie de un diagnostic in baza unei testari auditive.

O proteza auditiva nu se gaseste oriunde. Nu confundati protezele auditive cu amplificatoarele de sunet, nici nu incape indoiala de diferentele majore!

Avantajele cumpararii protezelor auditive din centrele specializate

O proteza auditiva este un produs real pe care il poti simti in mainile tale si il poti proba pe urechile tale. Totusi este un dispozitiv medical care se potriveste cu nevoile tale de auz, stilului tau de viata si esti sustinut de un specialist acustician.Asa cum nu iti cumperi rochia de mireasa sau costumul de ginere fara masuratori, probe si eventuale modificari, sau nu iti administrezi singur medicamentele pentru artrita, hipertensiune, anxietate, diabet, la fel se intampla si cu protezele auditive. Nu le veti cumpara fara sa consultati un specialist acustician care sa va recomande protezele auditive potrivite.

Cand iti cumperi proteza auditiva din centrele specializate vei primi mai mult decat un dispozitiv medical care iti recupereaza auzul.

Vei primi si consult de specialitate, informatii importante inainte si dupa cumpararea protezelor auditive.

Primul pas?

Testarea auditiva in centrele auditive se realizeaza de catre un specialist acustician.

Dupa ce specialistul va pune un diagnostic urmatorul pas este probarea si selectarea protezelor auditive.

Testarea protezelor auditive

Probarea unei proteze auditive se realizeaza in functie de nevoile tale de auz. Specialistul iti propune cele mai potrivite proteze auditive reglate pe urechile tale.

In centrul nostru vei simti imediat diferenta si te vei convinge de avantajele protezelor auditive.Vei incerca mai multe modele de proteze auditive, si le vei putea proba ascultand filme la televizor sau muziza preferata.

Expert fitting

Dupa ce te decizi impreuna cu specialistul sa cumperi cele mai potrivite proteze auditive acesta iti va regla fiecare proteza auditiva. Asa cum fiecare persoana este unica la fel este si reglarea auzului, implica tehnici de finete si acuratete.

Demonstrarea solutiilor

Specialistul acustician iti va arata cum se folosesc protezele auditive si cum sa le ingrijesti corespunzator.

Daca respecti instructiunile de utilizare, proteza ta auditiva se va pastra minunat!

Consultatie pe tot parcursul

Specialistul acustician iti va raspunde la toate intrebarile si va avea grija de asteptarile tale de auz pentru ca tu sa te simti mai confortabil si sa iti redobandesti auzul.

Perioada de proba si urmatoarele vizite

Ai o luna de proba. Exista o perioada de acomodare cu o proteza auditiva si este posibil sa ai nevoie de mici ajustari de finete – care sunt acoperite in perioada de proba. Totul pentru maxim de confort si succes garantat.

Ingrijire post cumparare

Beneficiezi de o garantie a protezelor auditive de 2 ani si poti veni in cel mai apropiat centru Audionova indiferent de unde te afli. Avem grija de auzul tau si de proteza auditiva! Si ai in permanenta un specialist aproape de tine. Daca se intampla sa intampini defectiuni, le vom rezolva imediat.

Tehnologia avanseaza in fiecare moment

Protezele auditive avanseaza odata cu tehnologia. Conteaza pe noi sa iti oferim toate serviciile integrate, inclusiv raspunsuri exacte despre deficienta ta de auz, solutii pe termen lung, tehnologie de ultima generatie si demonstratii din domeniu.

Daca inca nu te-ai decis, acum e momentul!

Vino acum in cel mai apropiat centru!

http://www.audionova.ro/contact/