Trăim într-o societate în care lumea îți pune eticheta încă de la prima vedere, te judecă fără să te cunoască, fără să știe povestea vieții tale.

Mai mult decât atât suntem ghidați în tot ceea ce facem de evoluția tehnologiei. Facebook-ul este noua “carte de vizită”, iar reacțiile prietenilor noștri, fie ei și virtuali, la postările noastre ne pot aduce multă bucurie, sau dimpotrivă pot aduce multă frustrare.

 

Contorizăm fiecare like, orice detaliu contează pentru  noi

Îți pasă de ceea ce cred alții despre tine? Te afectează vorbele răutăcioase ale celorlalți? Te sperie gândul de a purta aparate auditive?

Este timpul să pui capăt acestor întrebări! Acum aparatele tale auditive pot fi practic insesizabile ca tu să nu mai ai motive să fii complexat de absolut nimic. Să fii mândru de ceea ce ești și de ceea ce faci!

 

Acum la Audionova poți găsi o pereche de aparate invizibile care stau ascunse în urechile tale, ca doi îngeri păzitori. Discrete, aceste mici “ajutoare” rămân în umbră, dar totuși scot în evidența trăiri uitate.

Ți-e teamă că la reuniunea de familie de anul acesta, mătușa Geta să îți mai ceară apă și să îi dai ca anul trecut un șervețel? Ei bine, asta sigur nu se va mai întâmpla! Anul acesta TU vei fi în centrul atenției atunci când vei povesti ce concediu minunat ai avut sau câte reușite ai avut la serviciu. Nu vei mai fi umbrit de neputința de a nu auzi ceea ce se petrece în jurul tău și nici stânjenit de răspunsuri date scurt  “da… da da “ sau “scuze, nu am înțeles”.

Dar să începem cu începutul… trebuie să iei o decizie singur sau ai nevoie să îți mai spună cineva că nu auzi? Nu! Deja te-ai săturat că soția te bate la cap de 3 ani să faci ceva, prietenul tău Nelu are deja aparate auditive de 1 an, ca să nu zic de mătușa Geta… da Geta, le-a comandat marțea trecută, vrea să le poarte la reuniune.

Acum e rândul tău! Pentru a te putea convinge că ai nevoie de un aparat auditiv poți face de acasă un test auditiv online. Da… la tine acasă! Nu trebuie decât să intri pe https://www.audionova.ro/auzul-si-hipoacuzia/testeaza-ti-auzul/. Aici găsești toți pașii pentru a face o testare scurtă de auz. Vei fi contactat de un specialist acustician din orașul tău în cel mai scurt timp și astfel vei ajunge într-un centru specializat, lider în aparate auditive.

Totul este foarte simplu! Nu trebuie decât să probezi mai multe tipuri de aparate auditive și să îți oferi șansa de a auzi din nou. Astfel vei înțelege că 3 ani ai trăit cu idei total greșite: că sunt mari, că fluieră, că sunt neplăcute. Vei înțelege că toți cei apropiați nu voiau decât să te ajute, că tot ceea ce trebuia să faci era să ajungi la Audionova.

 

Sunetele îți vor “gâdila“ din nou urechile ca o melodie de care nu te saturi niciodată. Ai la dispoziție o mare varietate de modele de aparate auditive din care să alegi și mai mult decât atât, vor fi personalizate, vor fi numai pentru tine și totuși atât de mici. Le vei primi în câteva zile, iar reuniunile de familie eșuate vor fi doar o amintire.

Vei vedea că nimeni nu va ști că le porți, tu însuți vei vrea să le spui, să le arăți, să afle micul tău secret, să afle și de noi, de Audionova – un ajutor de nădejde, unde oricând poți găsi soluții adaptate nevoilor tale.

 

Aceste rânduri sunt adresate unui om drag, nu o să-i dezvălui numele, dar care vreau să fie așa cum mi-l amintesc eu din copilarie, un om de poveste, plin de zâmbete și amintiri care te binedispun, cu o voce ce umplea sufrageria, un om pe care toți îl iubim și vrem să fie fericit.

 

P.S. Să nu uiți să dai like paginii de facebook – Audionova Romania!

 

Andrada PANĂ

Specialist Acustician, Audionova Slatina