La ce ne gândim atunci când auzim 20(douazeci) de ani ? La vârsta la care am plecat de acasă pentru prima data? La prima mașină? La primul job? Pentru bunicii noștri 20 a fost atât de departe, la 20 de ani aveau primul copil sau poate construiau o casă. În multe cazuri 20 înseamnă anii frumoși ai căsniciei lor sau vârsta primului nepot. 20 de ani înseamnă mult: 20 de gânduri despre viață, 20 de cuvinte frumoase despre iubire, 20 de prieteni sau 20 de ani de când aud.

Sunt 20 de ani de cand Dl Mirea Mircea ne cunoaște pe noi, Audionova, și tot 20 de ani de când Audionova l-a făcut să audă. Cum sa descriem acești 20 de ani, sa fie oare inceputul unei prietenii? Primul aparat? Momentul ăla când auzi din nou? Tocmai că nu putem descrie acel moment, însă îl putem descrie pe dl. Mirea, este unul dintre cei mai optimiști și sinceri oameni pe care i-am întâlnit în rândul pacienților și care nu are decât cuvinte de laudă la adresa noastră. Are 6 aparate luate de la noi, în cei 20 de ani, de care a fost foarte mulțumit. Dovadă stau cei 20 de ani de când vine și tot vine la Audionova. Ne povestește cu emoție ce a simțit acum 20 de ani, când medicul ,după operație, i-a explicat că singura variantă pentru el va fi aparatul auditiv și începe testimonialul asa:

Dl. M. M. : „Puțini sunt aceia care își aduc aminte cum arăta un aparat auditiv acum 20 de ani. În cazul meu, dupa o operație nereușită, am aflat că va trebui să port aparat auditv. Dupa ce am aflat acest lucru m-au încercat sentimente diferite : pe de o parte bucuria ca voi auzi din nou, iar pe de altă parte, felul în care va arăta aparatul auditiv.

Specialist : „Ce știați despre aparatele auditive?”

Dl. M. M. : ” Mai nimic, mă îngrozea gândul că se va vedea!

Specialist : ” Cum a fost primul impact?”

Dl. M. M. : ” Am auzit… restul nu a mai contat.

Specialist : ” Ce au zis cei din familie, prietenii?

Dl. M. M. : ” M-au susținut, s-au bucurat pentru mine.

Specialist : ” După 20 de ani, cum credeți că văd oamenii aparatele auditive?

Dl. M. M. : ” Chiar daca au trecut 20 de ani observ cu tristețe că oamenilor li se pare în continuare că aparatele sunt mari, urate, zgomotase. Dragii mei, nu erau așa acum 20 de ani și cu atât mai puțin în prezent, nu sunt asa.

Specialist : ” Cum vă simțiți astăzi?”

Dl. M. M. : ” Anii au trecut atât de repede încât nu îmi vine să cred că astăzi am primit cel de-al șaselea aparat auditiv de la Audionova. În toți acești ani, am purtat cu mândrie toate aparatele și am simțit “pe urechea mea“ cum tehnologia a avansat din ce în ce mai mult.

Specialist : ” Sunt mai informați oamenii?

Dl. M. M. : ” Eu zic că da, acum, vad Audionova în ziar, pe internet, la televizor și vă pot spune că am un aparat ca în reclamă.

Specialist : ” Cum așa? „

Dl. M. M. : „Am vrut ce este mai bun pentru mine și cred că asta merităm cu toții. Linx3D mă face să uit de vechile aparate.

Specialist : ” Ce puteți spune după 20 de ani de colaborare cu Audionova ?”

Dl. M. M. : „Dupa acești 20 de ani de colaborate cu Audionova pot sa spun ca:

  • Vin cu drag la cabinet de fiecare dată;
  • Mulțumesc personalului pentru serviciile acordate;
  • Eu personal, recomand tuturor care au nevoie de aparate auditive să vină cu încredere;

Specialist : ” Ce vă doriți peste 20 de ani?”

Dl. M. M. : „Vreau ca peste încă 20 de ani să putem împărtăși experiențele plăcute avute împreună.

Cred că aceste doua decenii de Audionova ar trebui celebrate cu astfel de oameni, care fac parte din familia noastră de la începuturi, să descriem parcursul lor de-a lungul acestor 20 de ani. Sunt sigură că sunt mulți și cu povești diferite .

Până data viitoare ” să auzim de bine!”

Andrada Pană