La ce ne gandim cand auzim 20 ( douazeci ) de ani ? La varsta cand am plecat de acasa pentru prima data? La prima masina? La primul job? Pentru bunicii nostrii 20 a fost atat de departe, la 20 de ani aveau primul copil sau poate construiau o casa. In multe cazuri 20 inseamna anii frumosi ai casniciei lor sau varsta primului nepot. 20 de ani inseamna mult : 20 de ganduri despre viata, 20 de cuvinte frumoase despre iubire, 20 de prieteni sau 20 de ani de cand aud.

Sunt 20 de ani de cand Dl Mirea Mircea ne cunoaste pe noi, pe Audionova, si tot 20 de ani de cand Audionova l-a facut sa auda. Cum sa desriem acesti 20 de ani, sa fie oare inceputul unei prietenie? Primul aparat? Momentul ala cand auzi din nou? Tocmai ca nu putem descrie acel moment insa il putem descrie pe dl. Mirea, este unul din cei mai optimisti si sinceri oameni pe care i-am intalnit in randul pacientilor si care nu are decat cuvinte de lauda la adresa noastra. Are 6 aparate luate de la noi, in cei 20 de ani, de care a fost foarte multumit. Dovada stau cei 20 de ani de cand vine si tot vine la Audionova. Ne povesteste cu emotie ce a simtit acum 20 de ani, cand medicul ,dupa operatie, i-a explicat ca singura varianta pentru el va fi aparatul auditiv si incepe testimonialul asa:

Dl. M. M. : „Putini sunt aceia care isi aduc aminte cum arata un aparat auditiv acum 20 de ani. In cazul meu, dupa o operatie nereusita, am aflat ca va trebui sa port aparat auditv. Dupa ce am aflat acest lucru m-au incercat sentimente diferite : pe de o parte bucuria ca voi auzi din nou iar pe de alata felul in care va arata aparatul auditiv.

Specialist : „Ce stiati despre aparatele auditive?”

Dl. M. M. : ” Mai nimic, ma ingrozea gandul ca se va vedea!

Specialist : ” Cum a fost primul impact?”

Dl. M. M. : ” Am auzit… restul nu a mai contat.

Specialist : ” Ce au zis cei din familie, prietenii?

Dl. M. M. : ” M-au sustinut, s-au bucurat pentru mine.

Specialist : ” Dupa 20 de ani cum credeti ca vad oamenii aparatele auditive?

Dl. M. M. : ” Chiar daca au trecut 20 de ani observ cu tristete ca oamenilor li se pare in continuare ca aparatele sunt mari, urate, zgomotase. Dragii mei, nu erau asa acum 20 de ani si cu atat mai putin in prezent nu sunt asa.

Specialist : ” Cum va simtiti astazi?”

Dl. M. M. : ” Anii au trecut atat de repede incat nu imi vine sa cred ca astazi am primit cel de-al saselea aparat auditiv de la Audionova. In toti acesti ani am purtat cu mandrie toate aparatele si am simtit “ pe urechea mea “ cum tehnologia a avansat din ce in ce mai mult.

Specialist : ” Sunt mai informati oameni?

Dl. M. M. : ” Eu zic ca da, acum, vad Audionova in ziar, pe internet, la televizor si va pot spune ca am un aparat ca la reclama.

Specialist : ” Cum asa? „

Dl. M. M. : „Am vrut ce este mai bun pentru mine si cred ca asta meritam cu totii. Linx 3D ma face sa uit de vechile aparate.

Specialist : ” Ce puteti spunde dupa 20 de ani de colaborare cu Audionova ?”

Dl. M. M. : „Dupa acesti 20 de ani de colaborate cu Audionova pot sa spun ca:

– Vin cu drag la cabinet de fiecare data;

  • Multumesc personalului pentru serviciile acordate;
  • Eu personal recomand tuturor care au nevoie de aparate auditive sa vina cu incredere;

Specialist : ” Ce va doriti peste 20 de ani?”

Dl. M. M. : „Vreau ca peste inca 20 de ani sa putem impartasi experientele placute avute impreuna.

Cred ca cele doua decenii de Audionova ar trebui celebrate cu astfel de oameni, care fac parte din familia noasta de la inceputuri, sa descriem parcursul lor de-a lungul acestor 20 de ani. Sunt sigura ca sunt multi si cu povesti diferite .

Pana data viitoare ” sa auzim de bine!”

Andrada Pana