Scris de: I. P.. – Audionova

Suntem cu totii sufocati zi de zi de agitatie, de dorinta de a ne indeplini cat mai multe obiective propuse. Alergam si speram ca intr-o zi sa avem aproape tot ce ne-am ambitionat sa infaptuim. Dar cand nu putem raspunde tuturor vibratiilor care ne inconjoara, lupta noastra devine din ce in ce mai complicata; Incepem sa devenim pesimisti, simtind cum forta noastra se diminueaza, stingand odata cu ea si speranta. Incepem sa nu mai credem ca exista realizari, ne este din ce in ce mai greu sa vizualizam solutii la problemele noastre, ne interiorizam si acceptam involuntar o depresie ucigatoare.
Asa s-a intamplat si cu pacienta noastra MM, din descrierea familiei o doamna cocheta, activa si plina de viata. Acum putina vreme a trecut timida pragul cabinetul nostru si cu lacrimi in ochi ne-a explicat drama ce o marca de multa vreme. Nu mai putea merge la serviciu, nu mai putea comunica cu familia, nu mai avea nimic din ceea ce iubea odata, placerile vietii stingandu-se odata cu auzul. Familia a sustinut-o si i-a pastrat vie o scanteie de speranta in suflet; Am simtit ca-mi cere ajutorul iar atunci am stiut cum sa o fac din nou sa zambeasca. Proba cu aparatele auditive a luminat-o, nu putea crede cat de clar ma aude,cat de bine intelege la televizor, ce armonie are muzica preferata. Doua aparate auditive nu numai ca i-au reabilitat auzul, dar i-au readus si viata la aceeasi stralucire. Micile apartate au ajutat-o sa se intoarca la serviciu si sa redevina acea doamna pe care mi-a prezentat-o familia initial. S-a reintors la viata pe care si-o dorea, mai puternica si mai hotarata. Avea o clara dorinta de a recupera tot ce simtea ca a pierdut pana acum.
Dintr-o prezenta timida, nesigura, care nu-si putea opri lacrimile am vazut ulterior o doamna vesela, plina de viata care a trecut sa ma salute si sa-mi multumeasca pentru aparatele auditive, grabita fiind deoarece intr-o jumatate de ora trebuia sa fie la serviciu.
Acum, aparatele auditive sunt cele mai pretioase bijuterii ale dansei, deoarece i-au adus sclipirea de care avea nevoie pentru a se reintegra printre oameni.
Asadar, la Audionova visurile pot deveni realitate, iar prin recuperarea auzului gratie celor mai performante si mai discrete proteze auditive, pacientii nostri simt din nou ca traiesc.
Multumim Audionova pentru solutiile oferite pentru a lupta cu hipoacuzia. E minunat sa vedem oameni fericiti!