Scris de: I. P.. – Audionova

Suntem cu toții sufocați zi de zi de agitație, de dorința de a ne îndeplini cât mai multe obiective propuse. Alergăm și sperăm ca într-o zi să avem aproape tot ce ne-am ambiționat să înfăptuim. Dar când nu putem răspunde tuturor vibrațiilor care ne înconjoară, lupta noastră devine din ce în ce mai complicată. Începem să devenim pesimiști, simțind cum forța noastră se diminuează, stingând odată cu ea și speranța. Începem să nu mai credem că există realizări, ne este din ce în ce mai greu să vizualizăm soluții la problemele noastre, ne interiorizăm și acceptăm involuntar o depresie ucigătoare.

Așa s-a întâmplat și cu pacienta noastră MM, din descrierea familiei o doamnă cochetă, activă și plină de viață. Acum puțină vreme a trecut timidă pragul cabinetului nostru și cu lacrimi în ochi ne-a explicat drama ce o marca de multă vreme. Nu mai putea merge la serviciu, nu mai putea comunica, nu mai avea nimic din ceea ce iubea odată, plăcerile vieții stingându-se odată cu auzul. Familia a susținut-o și i-a păstrat vie o scânteie de speranță în suflet; Am simțit că-mi cere ajutorul, iar atunci am știut cum să o fac din nou să zâmbească. Proba cu aparatele auditive a luminat-o, nu putea crede cât de clar mă aude, cat de bine înțelege la televizor, ce armonie are muzica preferată. Două aparate auditive nu numai că i-au reabilitat auzul, dar i-au readus și viața la aceeași strălucire. Micile aparate au ajutat-o să se întoarcă la serviciu și să redevină acea doamnă pe care mi-a prezentat-o familia inițial. S-a reîntors la viața pe care și-o dorea, mai puternică și mai hotărâtă. Avea o dorință clară de a recupera tot ce simțea că a pierdut până acum.
Dintr-o prezență timidă, nesigură, care nu-și putea opri lacrimile am văzut ulterior o doamnă veselă, plină de viață care a trecut să mă salute și să-mi mulțumească pentru aparatele auditive, grăbita fiind deoarece într-o jumatate de ora trebuia să fie la serviciu.

Acum, aparatele auditive sunt cele mai prețioase bijuterii ale dânsei, deoarece i-au adus sclipirea de care avea nevoie pentru a se reintegra printre oameni.
Așadar, la Audionova visurile pot deveni realitate, iar prin recuperarea auzului grație celor mai performante și mai discrete proteze auditive, pacienții noștri simt din nou că trăiesc.
Mulțumim Audionova pentru soluțiile oferite pentru a lupta cu hipoacuzia. E minunat să vedem oameni fericiți!