In fiecare zi ,la centrele de reabilitare auditiva Audionova din toata tara, ne trec pragul pacienti cu probleme de auz. Avem grija de fiecare dintre ei.

In fiecare zi ne intalnim cu povestile emotionante ale mii de romani pentru care existenta cotidiana este o suferinta continua din cauza problemelor de auz. Pentru dumneavoastra existam si va imbunatatim viata de 16 ani. Audionova este recunoscut drept liderul in Romania pe segmentul de aparate auditive, accesorii si tratamente pentru remedierea problemelor de pierdere a auzului la toate categoriile de varsta. Calitatea si profesionalismul serviciilor noastre se bazeaza si pe experienta si colaborarile cu cei mai renumiti producatori de aparate auditive si accesorii la nivel mondial.

Beltone – 65 de ani de succes in lupta cu problemele de auz

Ne bucuram sa va readucem in atentie produsele Beltone, producatorul american cu o traditie in tratamentul eficient al hipoacuziei datand inca din 1940. Audionova reprezinta Beltone in Romania, propunandu-va gama completa de aparate auditive cu functionalitati optime ce transforma problemele dumneavoastra de auz intr-o amintire pe care o puteti uita inca din prima zi.

Beltone Boost – fiabilitate, design, fidelitate incredibila a sunetelor

• Clasa de aparate auditive Beltone Boost – disponibile in reteaua Audionova –  se remarca prin urmatoarele caracteristici:

• Functia Feedback Eraser care confera calitate si claritate sunetului receptionat, elimina senzatia de “fluierat in ureche” si tehnologia speciala Sound Shifter care permite persoanelor cu hipoacuzie severa sa perceapa in mod natural sunetele pe frecventa inalta;

• Functiile automate de reglare a volumului sunetelor percepute precum si filtrarea zgomotului de fond, conferind claritate si concentrare perfecta a auzului dumneavoastra;

• Conectivitate la si control total prin IPhone, IPad si Ipod;

• Functii de conectivitate wireless la telefon, TV si PC – calitate stereo a sunetelor percepute – direct in aparatul auditiv;

• Ergonomie, design discret si versatilitate la interior si exterior, fiabilitate deosebita in timp.

Toate functionalitatile si beneficiile aparatului auditiv Beltone Boost, intreaga gama de aparate auditive Beltone  –  va sunt detaliate si demonstrate cu placere, pe intelesul dumneavoastra, de catre specialistii din oricare centru Audionova la nivel national. Daca suferiti de probleme de auz, acum e momentul sa le puneti capat. La Audionova putem si vrem sa va ajutam, indrazniti sa ne cunoasteti si va veti schimba viata in bine.