În fiecare zi, la centrele de reabilitare auditivă Audionova din toată țara, ne trec pragul pacienți cu probleme de auz. Avem grijă de fiecare dintre ei și le oferim soluții revoluționare pentru auz.

În fiecare zi ne întâlnim cu poveștile emoționante ale mii de români pentru care existența cotidiană este o suferință continuă din cauza problemelor de auz. Pentru dumneavoastră existăm și vă îmbunătățim viața de peste 20 ani. Audionova este recunoscut drept liderul în România pe segmentul de aparate auditive, accesorii și tratamente pentru remedierea problemelor de pierdere a auzului la toate categoriile de vârstă. Calitatea și profesionalismul serviciilor noastre se bazează și pe experiența și colaborările cu cei mai renumiți producători de aparate auditive și accesorii la nivel mondial.

 

Beltone – 65 de ani de de soluții revoluționare pentru auz

Ne bucurăm să vă readucem în atenție produsele Beltone, producatorul american cu o tradiție în tratamentul eficient al hipoacuziei datând încă din 1940. Audionova reprezintă Beltone în România, propunandu-vă gama completă de aparate auditive cu funcționalități optime ce transformă problemele dumneavoastră de auz într-o amintire pe care o puteți uita încă din prima zi.

Beltone Boost – fiabilitate, design, fidelitate incredibilă a sunetelor

  • Clasa de aparate auditive Beltone Boost – disponibile în rețeaua Audionova –  se remarcă prin următoarele caracteristici:
  • Funcția Feedback Eraser care conferă calitate și claritate sunetului recepționat, elimina senzația de “fluierat în ureche” și tehnologia specială Sound Shifter care permite persoanelor cu hipoacuzie severă să perceapă în mod natural sunetele pe frecvență înaltă;
  • Funcțiile automate de reglare a volumului sunetelor percepute precum și filtrarea zgomotului de fond, conferind claritate și concentrare perfectă a auzului dumneavoastră;
  • Conectivitate și control total prin iPhone, iPad si iPod;
  • Funcții de conectivitate wireless la telefon, TV și PC – calitate stereo a sunetelor percepute – direct în aparatul auditiv;
  • Ergonomie, design discret și versatilitate la interior și exterior, fiabilitate deosebită în timp.

Toate funcționalitățile și beneficiile aparatului auditiv Beltone Boost, întreaga gamă de aparate auditive Beltone  –  vă sunt detaliate și demonstrate cu plăcere, pe înțelesul dumneavoastră, de către specialiștii din oricare centru Audionova la nivel național. Dacă suferiți de probleme de auz, acum e momentul să le puneți capăt. La Audionova putem și vrem să vă ajutăm, îndrăzniți să ne cunoașteți și vă veți schimba viața în bine.

Găsești aici și alte soluții revoluționare de auz!