Despre Otometrics

Otometrics este un lider in industria de audiologie, furnizare de auz si echilibru care ofera solutii de diagnostic profesionistilor in domeniul auzului la nivel mondial. Are mai bine de 500 de angajați și birouri în 34 de țări ajuta la audierea profesionistilor pentru îmbunătățirea calității vieții a milioane de oameni prin furnizarea de cunoștințe de specialitate, soluții fiabile și printr-un parteneriat de încredere. De mai bine de 50 de ani, Otometrics a fost în centrul noilor evoluții din cadrul auzului si de ingrijire a echilibrului.

 

Otometrics dezvoltă, produce și comercializează audiologice pe calculator, instrumente de otoneurologic și vestibulare în mai mult de 70 de tari, sub MADSEN® AURICAL® , HORTMANN® și ICS® nume de marcă. Otometrics face parte din grupul GN, una dintre cele mai mari companii din Danemarca .

 

Seminar 6-10 iunie 2016

Otometrics si-a luat angajamentul de a ajuta persoanele cu deficiente de auz si de oferi profesionistilor un bagaj solid de cunoștințele și expertiza continuă prin cele mai recente informații cu privire la screening-ul auzului, evaluarea echilibrului și echipare accesibila la prețuri accesibile. In acest sens, in perioada 6-10 iunie 2016 a organizat un training in Taastrup la Hotel Park Copenhaga. La eveniment a participat din partea Audionova, Valentin Voicila – administrator IT. In scopul dezvoltarii in permanenta, Audionova pune accent pe dezvoltarea profesionala in toate departamentele sale.

O mai bună cunoaștere este cheia pentru a ajuta mai multe persoane cu deficiențe de auz și de tulburari de echilibru. Aparatele auditive ajuta oamenii in fiecare zi sa se descurce in toate situatiile de zi cu zi. Tehnologia avanseaza , iar specialistii nostri se adapteaza cerintelor audiologice de zi cu zi.