Produse de ingrijire

Oliva

Este un obturator al canalului auditiv extern, cu rol de transmitere a sunetului de la nivelul protezei auditive la timpan.
Este indispensabila in functionarea corecta a aparatului auditiv, facand posibila evitarea feedback-ului si sustinerea protezei auditive pe ureche.
Oliva nu este doar o piesa de legatura dintre aparat auditiv si ureche, ci mult mai mult, este elementul cheie.

Oliva sau piesa de ureche se alege in functie de gradul de hipoacuzie, in functie de varsta celui protezat sau/si de existanta sau inexistenta unor malformatii congenitale ale conductului auditiv extern.

Trusa de ingrijire aparate auditive retroauriculare

Pentru uzul extern al curatarii si dezinfectarii aparatelor auditive retroauriculare si olivelor.

Tabletele Otovita asigura protectie avansata contra bacteriilor si ciupercilor reducand riscul infectiilor si al inflamatiilor din urechile dvs.

Continut:

 • 1 recipient curatare oliva
 • 6 tablete OtoVita
 • 1 recipient uscare – pentru aparatul auditiv
 • 2 silica gel
 • 1 pompita

Tablete de curatare oliva – OtoVita

Sunt recomandate pentru dezinfectarea si curatarea olivelor . Acestea sunt efervescente, se inseaza oliva in recipientul special pentru curatare, si se lasa un interval de 30 min-2 ore (in functie de starea olivei) pentru o curatare optima. Se clateste cu apa dupa ce scoateti oliva din recipient si este gata pentru a fi folosita in continuare.

Continut:

 • 4 x 6 folii tablete dezinfectante
 • Instructiuni de utilizare

Silica gel

Se folosesc pentru curatarea si dezinfectarea aparatelor auditive, avand proprietatea de a absoarbe umiditatea. Se introduce o tableta in recipientul special de uscare , introduceti aparatele auditive in recipient, deschizand usita si scoateti bateria pe care o puneti in cutia aparatului, si lasati aparatele in recipient toata noaptea. Cand tableta si-a schimbat culoarea din portocaliu in alb , inseamna ca aceasta s-a consumat si este momentul sa introduceti alta tableta noua.

Continut:

 • 3 folii x 2 buc= 6 buc
 • Instructiuni de utilizare

Servetele dezinfectante- intr-un ambalaj practic

Pentru ingrijirea externa in dezinfectarea aparatelor auditive si olivelor. Aceste servetele nu contin alcool si asigura protectie contra bacteriilor si ciupercilor reducand riscul infectiilor si inflamatiilor din urechile dv.

Se recomanda folosirea servetelor de curatare cat mai des posibil , cel putin de 2 ori pe zi, dimineata inainte sa utilizati aparatele auditive si seara cand le scoateti din ureche.

Continut:

 • 25 buc servetele de ingrijire intr-un ambalaj pratic

Spray antiseptic

Pentru uz extern si dezinfectarea aparatelor auditive si olivelor.Spray-ul de curatare asigura protectie avansata contra bacteriilor si ciupercilor reducand astfel riscul infectiilor si inflamatiilor din urechi.

Este recomandata folosirea de cel putin 2 ori pe zi a spray-ului antiseptic , dimineata inainte sa le utilizati si seara cand va scoateti aparatele auditive.

Se pulverizeaza pe un servetel uscat, pentru o utilizare optima.

Continut:

 • 1 spray curatare cu vaporizator 30 ml

Pompita

Este un produs de curatare ce se foloseste pentru indepartarea umiditatii olivei.

Baterii

Accesorii baterii

Tubul olivei

Perioada de utilizare a unui tub este de maxim 3-4 luni;Tubul se schimba deoarece acesta intra in contact cu umezeala, se rigidizeaza si totodata se ingusteaza si nu mai permite sunetului sa treaca catre conductul auditiv extern si apoi spre timpan.

Tester baterii digital

Afiseaza nivelul de putere al bateriei