Produse de intretinere

Acestea special create pentru curatarea aparatelor dvs. auditive si pentru mentinerea celei mai importante accesoriu- oliva.

Oliva este un obturator al canalului auditiv extern, cu rol de transmitere a sunetului de la nivelul protezei auditive la timpan.
Este indispensabila in functionarea corecta a aparatului auditiv, facand posibila evitarea feedback-ului si sustinerea protezei auditive pe ureche.

Oliva nu este doar o piesa de legatura dintre aparat auditiv si ureche, ci mult mai mult, este elementul cheie.

Truse de intretinere

Aparatele auditive moderne sunt durabile, fiabile si usor de folosit. Cu toate astea trebuie avute in vedere cateva notiuni de baza in curatarea lor, in ingrijirea lor, igiena aplicata aparatului auditiv dandu-i acestuia o durata de viata mai mare, fara probleme de service.

Stiati ca transpiratia si praful pot afecta serios aparatul tau auditiv, chiar de inalta tehnologie? Accesoriile pentru aparatele auditive te ajuta sa pastrezi valoarea aparatului, cu costuri mici de reparatii, ii asigura functionarea pe termen lung si ii pastreaza igiena.Toate produsele au fost create special pentru curatare/ingrijire pentru orice tip de aparat auditiv si pentru toate tipurile de olive.