Bianca…o fetita simpatica, activa si dornica sa descopere curiozitatile specifice varstei traia pana nu demult intr-o lume izolata, trista si deloc potrivita pentru un copil atat de fraged. Totusi ea se joaca, rade si are puterea sa sa traiasca cu pofta fiecare zi cu zambetul ei fermecator.
Am ajutat-o pe Bianca sa auda din nou!
Lumea Biancai era izolata…fonic. Si nu numai. Din cauza ca nu auzea, Bianca la varsta de 8 ani nu vorbea cu nimeni, fapt ingrijorator si putand pierde astfel contactul cu lumea reala. Era deconectata total de la tot ce o inconjura si din pacate un suflet de copil ce se pierdea treptat in lumea gri si anosta. Culoarea ei era insa chipul sfasietor de vesel pe care nu il poti uita cu usurinta, ti se imprima pe cele mai sensibile corzi. La varsta ei, alti copii recitau poezii, invatau alfabetul si poate chiar prima limba straina. Este un moment crucial in copilaria fiecarui om, cu toate acestea Biancai, un copil inocent si nevinovat, viata i-a oferit poate cel mai dureros inceput.
Bianca nu vorbea, fiindca nu auzea!
Viata nu a fost deloc usoara pentru Bianca. Gasita intr-un loc murdar, plin de rozatoare si in stare de soc, micuta a avut de indurat mult prea multe pentru varsta ei frageda de doar 8 ani. Parintii au abandonat-o neavand nici un regret ,infruntand neajunsurile vietii nevinovata si singura…
Parasita de parinti si muscata de soareci in conditii greu de imaginat
Suferind multiple lovituri la cap, Bianca si-a pierdut auzul si implicit sansa la o viata cat de cat normala. Faptul ca nu poti auzi iti poate distruge treptat intreaga fiinta fara sa iti dai seama. Cat de greu este oare cand iti striga numele sau cand iti canta “La multi ani!”…? Sfasietor este faptul ca Biancai nu are cine sa ii ofere aceste momente unice in viata. Cu toate acestea este vesela, frumoasa , desteapta foc si percepe acum lumea cu bucurie in suflet si mult mai plina de sunete.
I-am daruit Biancai sansa la o viata mai buna cu ajutorul aparatelor auditive Audionova
Bianca aude acum datorita aparatelor auditive oferite de Audionova. Se bucura de fiecare clipa, si isi intoarce capul firav de fiecare data cand o strigi. Viata ei abia acum a inceput si are acum alaturi puterea de a auzi si de a fi in permenenta legatura cu lumea ei- o lume fara griji, o lume plina de jucarii si rochite roz.
Audionova a devenit locul in care Bianca vine si deseneaza, se joaca si mai presus de toate- locul in care aude din ce in ce mai bine!
Intalnirea cu specialistul acustician a fost una de exceptie pentru micuta Bianca. Initial, timida si retrasa, Bianca nu stia ce se intampla si mai presus de acest lucru, nu intelegea si nu vorbea cu nimeni. Persoanele de specialitate au afirmat ca in ciuda varstei si a problemelor avute in trecut, micuta protagonista a acestei povesti este remarcabila si inteligenta, dornica sa isi faca prieteni si sa se joace.
De multe ori viata nu ne ofera conditiile pentru a merge mai departe, insa este important sa apreciem normalitatea, si ceea ce avem .
Este obligatorie testarea auzului pentru nou-nascuti si copii indiferent de varsta
Testarea auzului este important sa se realizeze la doar 3 zile de la nastere pentru nou-nascuti, si se realizeaza fara anestezie si nu implica tehnici invazive. Aparatura este de ultima generatie , iar in cazul diagnosticarii pierderii auditive, solutiile de auz sunt special create pentru nevoile si necesitatile copiilor.
Impreuna putem realiza lucruri minunate pentru un viitor mai bun al copiilor nostri
Sanatatea este pretioasa si trebuie sa o pretuim la adevarata ei valoare. Astfel, daca aveti copii veniti impreuna cu ei pentru testarea auzului, fiindca prevenirea si combaterea pierderii auditive inseamna mai mult decat va puteti imagina.
Copiii sunt viitorul nostru si este datoria noastra sa le asiguram tot ce este mai bun
Audionova a oferit o sansa la viata mai buna pentru Bianca asa cum o face in fiecare zi pentru fiecare client.

Aparate auditive performante si specialisti acusticieni pregatiti sa va ajute sa va recuperati auzul
Prin fiecare aparat auditiv oferit clientilor nostri, nu doar le redam auzul ci le redam si speranta la o viata mai buna, alaturi de familiile lor!