Bianca…o fetiță simpatică, activă și dornică să descopere curiozitățile specifice vârstei trăia până nu demult într-o lume izolată, tristă și deloc potrivită pentru un copil atât de fraged. Totuși ea se joacă, râde și are puterea să trăiască cu poftă fiecare zi.

 

Am ajutat-o pe Bianca să audă din nou!

Lumea Biancăi era izolată…fonic. Și nu numai. Fiindcă deși nu auzea, Bianca la vârsta de 8 ani nu vorbea cu nimeni, fapt îngrijorător și putând pierde astfel contactul cu lumea reală. Era deconectată total de la tot ce o înconjoară, fiind un suflet de copil ce se pierdea treptat în lumea gri și anostă. Culoarea ei era însă chipul sfâșietor de vesel pe care nu îl poți uita cu ușurință, ți se imprima pe cele mai sensibile corzi. La vârsta ei, alți copii recită poezii, învață alfabetul și poate chiar prima limbă străina. Este un moment crucial în copilaria fiecaruia , însă Biancăi , un copil inocent, viața i-a oferit poate cel mai dureros început.

 

Bianca nu vorbea, fiindcă nu auzea!

Viața nu a fost deloc ușoară pentru Bianca. Găsită într-un loc murdar, plin de rozătoare și în stare de șoc, micuța a avut de îndurat mult prea multe pentru vârsta ei fragedă de doar 8 ani. Părinții au abandonat-o neavând nici un regret, înfruntând neajunsurile vieții nevinovată și singură…

 

Părăsită de părinți și mușcată de șoareci în condiții greu de imaginat

Suferind multiple lovituri la cap, Bianca și-a pierdut auzul , pierzându-și șansa la o viață cât de cât normală. Faptul că nu poți auzi îți poate distruge treptat întreaga ființă fără să îți dai seama. Cât de greu este oare să nu poți auzi când îți strigă numele sau când îți cântă “La mulți ani?”…? Sfâșietor, deși Biancăi nu are cine să îi ofere aceste momente unice în viață. Totuși, este veselă, frumoasă, deșteaptă foc și percepe acum lumea cu bucurie în suflet și mult mai plină de sunete.

 

I-am dăruit Biancăi șansa la o viață mai bună cu ajutorul aparatelor auditive Audionova

Bianca aude acum datorită aparatelor auditive oferite de Audionova. Se bucură de fiecare clipă și își întoarce capul firav de fiecare dată când o strigi. Viața ei abia acum a început și are acum alături puterea de a auzi și de a fi în permenență legătura cu lumea ei, o lume fără griji, o lume plină de jucării și rochițe roz.

Audionova a devenit locul în care Bianca vine și desenează, se joacă și mai presus de toate locul în care aude din ce în ce mai bine!

 

Întâlnirea cu specialistul acustician a fost una de excepție pentru micuța Bianca. Inițial, timidă și retrasă, Bianca nu știa ce se întâmplă și mai presus de acest lucru, nu înțelegea și nu vorbea cu nimeni. Persoanele de specialitate au afirmat că în ciuda vârstei și a problemelor avute în trecut, micuța protagonistă a acestei povești este remarcabilă și inteligentă, dornică să își facă prieteni și să se joace.

De multe ori viața nu ne oferă condițiile pentru a merge mai departe, însă este important să apreciem normalitatea și ceea ce avem .

 

Este obligatorie testarea auzului pentru nou-născuți și copii indiferent de vârsta.

Testarea auzului este important să se realizeze la doar 3 zile de la naștere pentru nou-născuți și se realizează fără anestezie, neimplicând tehnici invazive. Aparatura este de ultimă generație, iar în cazul diagnosticării pierderii auditive, soluțiile de auz sunt special create pentru nevoile și necesitățile copiilor.

 

Împreună putem realiza lucruri minunate pentru un viitor mai bun al copiilor noștri.

Sănătatea este prețioasă și trebuie să o prețuim la adevărata ei valoare. Astfel, dacă aveți copii, veniți împreună cu ei pentru testarea auzului, fiindcă prevenirea și combaterea pierderii auditive înseamnă mai mult decât vă puteți imagina.

 

Copiii sunt viitorul nostru și este datoria noastră să le asigurăm tot ce este mai bun.

Audionova a oferit o șansă la o viață mai bună pentru Bianca așa cum o face în fiecare zi pentru fiecare client.

 

Aparate auditive performante și specialiști acusticieni pregătiți să vă ajute să vă recuperați auzul.

Prin fiecare aparat auditiv oferit clienților noștri, nu doar le redăm auzul ci le redăm și speranța la o viață mai bună, alături de familiile lor!