Aparatele Auditive LINX sunt acum mult mai bune în variantele LiNX 3D și LiNX Quattro. Dacă dorești mai multe informații despre acestea, le găsești chiar aici.

Conform publicaţiilor şi blogurilor de specialitate din întreaga lume, Resound LiNX² este considerat cel mai performant şi inteligent aparat auditiv construit vreodată. Odată cu lansarea, Resound LiNX² reuşeşte să câştige premiul 2014 CES Innovations Design and Engineering Awards Honoree-reprezentând premiul pentru viitorul tehnologiei aparatelor auditive.

 

Căştiie wireless performante sunt de fapt aparatele dvs auditive LINX² şi astfel vă puteţi conecta la ceea ce iubiţi prin iPhone, iPad sau iPod, şi bucuraţi-va de sunet de înaltă calitate. Veţi putea asculta muzica preferată direct în aparatele auditive LINX² şi nu numai.

Aparatele auditive LINX² pot fi personalizate în detalii foarte fine datorită conexiunii directe cu dispozitivele Apple şi aplicaţia special creată pentru această colaborare “ReSound SmartTM“.

De exemplu„ se poate folosi telefonul pe post de telecomandă pentru aparatele auditive, permiţând purtătorului să ajusteze volumul, are un egalizator de sunet prin care se pot modifica frecvenţele înalte sau bass-ul în funcţi de preferinţe, se pot schimba mediile de ascultare presetate şi se pot memora modificările făcute. De asemenea, aplicatia foloseşte “geofencing”, detectând şi schimbând reglajul în funcţie de locaţia în care se afla purtătorul acasă, la senviciu sau la restaurantul preferat. În cazul in care nu îţi gaseşti aparatele auditive LiNX², acum le poţi găsi uşor prin intermediul aplicatiei dezvoltate în colaborare cu Apple. Aceasta caracteristică extraordinară a fascinat pe toată lumea, şi astfel aceste aparate auditive LiNX² pot fi denumite ca fiind unice-inteligente şi primele din lume cu aceste caracteristici. Convorbirile telefonice “Facertime”, “Skype“ sau orice posibilitate de comunicare, se realizează de asemenea prin intemediul conexiunii cu aparatele auditive, astfel incât semnalul audio este unul excelent şi imbatabil la ora actuală. De asemenea, se poate face streaming de muzică, filme sau orice sunet de pe dispozitivul Apple pe aparatele Respond LiNX² la o calitate excelenta.

De ce sunt aparate LiNX² unice?

Datorită avantajelor extraordinare şi posibilitaţilor multiple de funcţionare. Astfel, poţi folosi telefonul ca şi microfon portabil, care preia sunetul dorit si îl transmite fără fir în aparate. De exemplu, la o conferintă,  purtătorul de aparate işi aşează telefonul (iPhone-ul) în fata vorbitorului, acesta preia semnalul vocii vorbitorului şi transmite in aparatele auditive la o calitate a sunetului remarcabilă.

Prin aparatele LiNX², veţi incepe să vă imaginaţi o nouă experientă auditivă, ce vă va permite să auziti mai mult în orice situaţie. Si tot ce auziţi este fin, natural. Imaginati-vă ca sunteţi foarte aproape de cei pe care îi iubiţi, oriunde aţi fi. Sau că ascultaţi muzică care vă mângâie simţurile. Noi modalitaţi de a vă simţi confortabil cu aiutorul căştilor stereo wireless ce sunt de fapt chiar aparatele dumneavoastră auditive. Imaginati-vă o pereche de aparate auditive atât de mici, încât nimeni nu trebuie să ştie că le purtaţi si atât de inteligente incât auzul este normal şi natural. Imaginaţi-vă cel mai bun prieten întotdeauna alături de dumneavoastră. Imaginaţi-vă toate aceste lucruri şi gandiţi-vă că abia aţi început să vă imaginaţi. Resound LiNX² cele mai inteligente aparate auditive din lume.Resound LiNX² sunt disponibile în Romania exclusiv prin intermediul reţelei de cabinete Audionova.

2