LiNX, o gamă completă și inteligentă de aparate auditive din lume cu Spatial Sense s-a lansat în România exclusiv prin rețeaua de cabinete audionova

untitled

Elegant, discret, confortabil, super eficient. Două companii de renume din domeniul lor de activitate, ReSound şi Apple au găsit soluţia ideală pentru problemele purtartorilor de aparate auditive, găsirea cu uşurinţă a setărilor aparatului auditiv şi potrivirea acestora direct de pe telefon prin conexiunea wireless. Apple a găsit soluţia pentru ca să vă puteţi seta singur nivelul şi volumul aparatului LINX². De exemplu, purtătorii pot regla nivelul basului la un concert sau, doar ascultând muzică.

Vorbeste cu cei dragi de oriunde, oricând si oricât cu ajutorul tehnologiei LINX². Vei fi mereu aproape de nepotul tău, de cei dragi. Nu uita, cu Audionova, ReSound si Apple iți fac viața mai frumoasă!

LiNX² vine în ajutorul tuturor celor care îşi doresc să beneficieze de streaming stereo direct de la iPhone, iPad sau Ipad touch cu o gamă completă de modele şi preţuri pentru toate buzunarele. Nu mai este necesară folosirea unui alt dispozitiv, transmisia fiind direct în aparatele auditive.

Plină de sunedoamnate, viața e frumoasă

 Nu contează că ai trecut demult de vârsta pensionarii, mai ai o grămadă de lucruri de făcut. Că nu mai auzi bine, ei şi? De aceea există Audionova, să-ţi redea bucuria de a auzi din nou, perfect. Mai ţii minte când auzeai toate sunetele din apartamentul vecinei de alături? Câteodată era interesant, câteodată nu prea. Dar, nu-i aşa că ţi-e dor să tragi un pic cu urechea? Sau când te întâlneai cu vecina şi-ţi şoptea ce-a mai făcut blondă aia care s-a mutat de curând? Nu ţi-e dor de o şoaptă, deo bârfă mică, zisă cu voce scăzută? Sau de discuțiile alea șoptite cu nora, când iți spunea ce interesantă e viața alaturi de fiu-tău? Vino la Audionova şi vei auzi din nou viaţa aşa cum e. Nu pierde vremea, viaţa e mai frumoasă plină de sunete! Iar dacă ai LINX² e perfectă!

S-au lansat LiNX 3D și LiNX Quattro! Află mai multe despre ele chiar aici!

 .

.

.

.

.

.