Intalnirea anuala a distribuitorilor Beltone in Praga

Intalnirea anuala a distribuitorilor Beltone este cel mai asteptat eveniment din randul tehnicienilor acusticieni audioprotezisti prin care se prezinta noi produse si servicii specializate.

Anul acesta a avut loc in perioada 1-2 iunie 2016 intr-o locatie uimitoare de patru stele, situata în orașul istoric Praga, în cartierul Smichov, si anume in Hotelul Andels Prague. Audionova a fost reprezentata de doi tehnicieni acusticieni audioprotezisti, Monica Egorov si Mihaela Antoci care au avut de-a lungul carierei lor rezultate deosebite in vanzari, fapt dovedit si de castigarea acestora a concursului de vanzari intern al firmei.

Evenimenul a avut un program tematic si bine structurat, astfel incat au reusit ca in doar 2 zile sa ofere cursantilor o experienta de neuitat, plina de informatii noi pe care le-au aprofundat in cadrul activitatilor practice desfasurate in Praga.

1In prima zi, 1 iunie 2016, ora 9 dimineața a avut loc prima intalnire Beltone în sala de conferințe numită ” Topaz – Quartz „.Deschiderea propriu-zisa a intalnirii distribuitorilor s-a realizat prin prezentare a distribuitorilor si a retelelor de distributie, precum si prin prezentarea pediatrilor care colaboreaza cu Beltone. Inatlnirea a culminat printr-o sesiune de sfaturi si trucuri pentru fitting si audiograma. “Puterea conexiunilor” a fost explicata in timpul fitting-ului, precum si configurarea aparatelor. Marketingul de piata a fost la cote maxime. Au fost puse in discutie cele mai moderne gadgeturi, precum Beltone Mypal, dar si ultimele informatii privind portofoliului de produse Beltone. Si cum se putea finaliza aceasta intalnire mai bine decat printr-o intalnire lobby prin care toti cursatii sa se cunoasca si sa impartaseasca idei?

In cea de-a doua zi, distribuitorii Beltone au prezentat oferta de produse noi, piata de desfacere si implicit  costurile efective ale marketingului de piata. Din nou, partea aplicata nu putea lipsi, prin urmare specialistii s-au familiarizat cu progresele interesante ale tehnologiei fără fiR, cu alianta inteligenta cu Cochlear precum si cu alte aplicatii inteligente pentru audiologie. Sesiunile „Pregatiti de viata reala” in raport cu ID-ul sunetului personal ori „48 de canale si nimic mai mult” s-au bucurat de un intens interes din partea specialistilor.

2Intalnirea anuala Beltone a fost un adevarat succes contribund la perfectionarea cunostintelor si a practicilor tehnicienilor acusticieni audioprotezisti oferind sfaturi și soluții practice de montaj care vor fi accentuate, în scopul de a ajuta la imbunatatirea satisfactiei pacientilor si pentru a maximiza oportunitățile de montare. Calitatea serviciilor noastre si a produselor noastre este conferita de faptul ca Audionova este mereu cu un pas inaintea clientilor nostri, de aceea ne specializam incontinuu. Suntem mereu atenti si in pas cu noutatile tehnologige pentru a ne adapta noilor gadgeturi si implicit, noilor timpuri. Cheia succesului nostru se datoreaza  specialistilor acreditati si a laboratoarelor dotate cu aparatura de ultima generatie.