Scris de: I.F- Audionova

Pentru cine a citit deja despre cel mai inteligent aparat auditiv din lume Reound LiNX, sunt convins ca o sa fie un articol interesant. Pentru cine nu stie nimic despre el, poate citi aici.

Deoarece deja se gasesc atatea materiale, articole si informatii despre Resound LiNX, vreau sa impartasesc cu voi ce a insemnat pentru mine Resound LiNX fara a intra prea mult in detalii tehnice. Am aflat despre lansarea lui inca din prima zi. Se intampla asta la cel mai mare targ de tehnologie din lume, in Las Vegas. Mi s-a parut interesanta descrierea si entuziasmul cu care se vorbea despre el in zilele ce au urmat targului, insa de felul meu, sunt un om mai greu de impresionat sa zicem.

Dupa putin timp de la lansare, am aflat ca o sa il primesc in teste. Fiind obisnuit cu aparate auditive de toate felurile, mi-am zis ca o sa fie doar un alt aparat nou aparut si atat. Intradevar exista diferente mari intre unele aparate si altele, insa nu credeam vreodata ca o sa apara ceva ce o sa ma dea pe spate. Insa Resound LiNX a reusit acest lucru.

In clipa in care mi le-a adus curierul, aveam o pacienta tanara in fata pentru un reglaj la aparate si am intrebat-o daca vrea sa fie prima care testeaza LiNX in Romania. Desi era si pentru mine primul contact cu ele, nu mi-a fost teama sa deschid cutia, montez aparatele, sa le reglez si sa le pun pe urechile pacientei- a fost usor. Este ceva obisnuit, ceva ce fac in fiecare zi. Ba mai mult de atat, domnisoara din fata mea, purta cele mai performante aparate auditive pana la ora aparitiei Resound LiNX. Mare mi-a fost uimirea cand la primul contact cu aparatele mi-a spus ca sunt foarte linistite si sunetul este foarte clar. Nu ma asteptam sa simta o diferenta atat de mare intre ele si asta mi-a aprins curiozitatea maxim si m-a impins sa descopar tot ce este nou la aceste aparate auditive.

Dupa multe teste realizate pe pacienti purtatori de aparate auditive, nepurtatori, pe mine, conectari cu telefonul si toate functiile ce vin odata cu aceasta conectare am concluzionat: „WOW! Acesta, chiar este cel mai inteligent si performant aparat auditiv din lume!” Pur si simplu am ramas socat. Aceste aparate sunt dementiale. Acestea sunt aparatele pe care le vreau pe urechile mamei sau ale mele cand va fi nevoie.

Nu sunt un om de marketing sa le laud pe nedrept. Ca si specialist in aparate auditive nu ar trebui sa fiu partinitor. De fiecare data cand am fost intrebat despre preferintele mele, am spus ca un specialist adevarat nu are preferinte, un specialist adevarat apreciaza aparatele auditive in egala masura, fie ca sunt GN Resound, Beltone sau Phonak. Din pacate pentru ceea ce credeam odata si din fericire pentru oamneii care ajung sa poarte aceste aparate auditive, pot concluziona cu mana pe inima ca sunt geniale si da, sunt preferatele mele.

Partea mai putin fireasca si inexplicabila este ca desi sunt foarte micute, sunt foarte rezistente. Rezistente la apa, praf si rezistenete fizic. Am participat la o demonstratie in care de receiverul aparatului auditiv LiNX (da, tubuletul acela subtire) era legat si atarnat un pepene de aproximativ 4-5 kg fara probleme. Sincer mi s-a parut iesit din comun de puternic.

Asadar, dragi cititori al blog-ului Audionova, fiind o investitie pe termen lung si o investitie in sanantatea auzului vostru, va recomand cu toata increderea si caldura aceast diamant al aparatelor auditive. Mai multe detalii gasiti aici.

Eu, ajut oamenii sa comunice! Care este super-puterea ta?

Pana data viitoare, sa auzim numai de bine!

Cu drag,

I.F- Audionova