Pentru cine a citit deja despre cel mai inteligent aparat auditiv din lume ReSound LiNX, suntem convinși că o sa fie un articol interesant. Pentru cine nu știe nimic despre el, poate citi aici.

Deoarece deja se găsesc atâtea materiale, articole și informații despre Resound LiNX, vreau să împărtășesc cu voi ce a însemnat pentru mine Resound LiNX fără a intra prea mult în detalii tehnice. Am aflat despre lansarea lui încă din prima zi. Se întâmpla asta la cel mai mare târg de tehnologie din lume, în Las Vegas. Mi s-a părut interesantă descrierea și entuziasmul cu care se vorbea despre el în zilele ce au urmat târgului, însă de felul meu, sunt un om mai greu de impresionat să zicem.

După puțin timp de la lansare, am aflat că o să îl primesc în teste. Fiind obișnuit cu aparate auditive de toate felurile, mi-am zis că o să fie doar un alt aparat nou apărut și atât. Într-adevăr exista diferențe mari între unele aparate și altele, însă nu credeam vreodată că o să apară ceva ce o să mă dea pe spate. Însă Resound LiNX a reușit acest lucru.

În clipa în care mi le-a adus curierul, aveam o pacientă tânără în față pentru un reglaj la aparate și am întrebat-o dacă vrea să fie prima care testează LiNX în România. Deși era și pentru mine primul contact cu ele, nu mi-a fost teamă să deschid cutia, montez aparatele, să le reglez și să le pun pe urechile pacientei – a fost ușor. Este ceva obișnuit, ceva ce fac în fiecare zi. Ba mai mult de atât, domnișoara din fața mea, purta cele mai performante aparate auditive până la ora apariției Resound LiNX. Mare mi-a fost uimirea când la primul contact cu aparatele mi-a spus că sunt foarte liniștite și sunetul este foarte clar. Nu mă așteptam să simtă o diferență atât de mare între ele și asta mi-a aprins curiozitatea maxim și m-a împins să descopăr tot ce este nou la aceste aparate auditive.

Dupa multe teste realizate pe pacienți purtători de aparate auditive, nepurtători, pe mine, conectări cu telefonul și toate functiile ce vin odată cu această conectare am concluzionat: „WOW! Acesta, chiar este cel mai inteligent și performant aparat auditiv din lume!” Pur și simplu am rămas șocat. Aceste aparate sunt demențiale. Acestea sunt aparatele pe care le vreau pe urechile mamei sau ale mele când va fi nevoie.

Nu sunt un om de marketing să le laud pe nedrept. Ca și specialist în aparate auditive nu ar trebui să fiu părtinitor. De fiecare dată când am fost întrebat despre preferințele mele, am spus că un specialist adevărat nu are preferințe, un specialist adevarat apreciază aparatele auditive în egală măsura, fie că sunt GN Resound, Beltone sau Phonak. Din pacate pentru ceea ce credeam odată și din fericire pentru oamenii care ajung să poarte aceste aparate auditive, pot concluziona cu mâna pe inimă că sunt geniale și da, sunt preferatele mele.

Partea mai puțin firească și inexplicabilă este că deși sunt foarte micuțe, sunt foarte rezistente. Rezistente la apă, praf și rezistente fizic. Am participat la o demonstrație în care de receiverul aparatului auditiv ReSound LiNX (da, tubulețul acela subțire) era legat și atârnat un pepene de aproximativ 4-5 kg fără probleme. Sincer mi s-a parut ieșit din comun de puternic.

Așadar, dragi cititori ai blog-ului Audionova, fiind o investiție pe termen lung și o investiție în sănăntatea auzului vostru, vă recomand cu toată încrederea și căldura aceast diamant al aparatelor auditive. Mai multe detalii gasiti despre el cât și despre alte modele ale seriei, găsiți aici.

Eu, ajut oamenii să comunice! Care este super-puterea ta?

Până data viitoare, sa auzim numai de bine!

 

Cu drag,

I.F- Audionova