Nu confundati aparatele auditive cu amplificatoarele auditive! Domnul Ene Ion este cel mai bun exemplu potrivit caruia amplificatoarele auditive pot dauna grav auzului dumneavostra!

“Subsemnatul Ene Ion,
Fiul meu mi-a procurat un amplificator, facandu-mi-l cadou. Rezultatul nu a fost pe masura asteptarilor mele (am auzit doar zgomote, piesa de ureche nu era fixa, iar aparatul nu era reglat conform audiogramei). Mi-a fost frica sa ies cu el din casa si ma izolasem total. Consider ca nu este de buna calitate si ca nu merita sa cheltuiti banii pe un asemenea amplificator.
Ulterior am venit la Audionova de unde am achizitionat un aparat auditiv de care sunt foarte multumit si care m-a facut sa ma descurc in orice situatie, acum simt ca mi s-a schimbat viata si ca sunt un alt om (comunic mai mult cu oamenii si am mai multa incredere in mine). Consider ca merita banii investiti si nu imi pare rau de alegerea facuta.
Un sfat din partea mea pentru persoanele care sufera de hipoacuzie, nu cheltuiti banii pe amplificatoare, mai bine investiti banii intr-un aparat auditiv nou”.