“In primele randuri vreau sa va impartasesc o poveste ce merita traita, o sansa in plus. Povestea mea a inceput acum trei ani, intr-o stare de suparare pe mine insami, pierduta in sperantele vietii si certandu-ma cu toata lumea din cauza problemei de auz. Toate astea pana intr-o zi cand am vorbit cu verisoara mea despre problemele cu auzul. Ea m-a indrumat sa fac analize si asa am ajuns la un specialist.
Acesta mi-a pus diagnosticul de hipocuzie medie bilaterala. Am decis sa inaintez dosarul la CNAS si intr-un an de zile am primit decizia. M-am adresat centrului Audionova, iar acolo mi-au repetat audiograma si mi-au zis ca am nevoie de aparate bilateral.
Vestea pe care am primit-o m-a suparat si m-am intrebat de ce eu? A durat ceva timp pana am decis sa lupt ptr. speranta si am consimtit sa merg spre o noua sansa.
Cu aparatele acum pot auzi normal, ma bucur ca am putut sa urmez un vis pe care mi-l doream de atatia ani. Aici in centrul Audionova am castigat o sansa pe care mi-o voi aminti mereu.”