Centre Audionova

Cauți aparate auditive în Călăraşi?

Atunci te așteptăm la centrul Audionova din Călăraşi.

Audionova Călăraşi

 • Adresa: Str. Prelungirea Bucuresti, bloc C18
 • Telefon: 0242.313.552
 • Mobil: 0730582060 0726785315
 • E-mail: calarasi@audionova.ro
 • Program:
 • Luni – Vineri
  8:00 – 17:00

aparate auditive calarasi

Dacă ai căutat aparate auditive Călărași, ai ajuns pe pagina centrului nostru din Prel. Bucuresti, nr.3, bl.C18. Ca punct de reper principal dacă decizi să vii, ne găsești în Zona 5 Călărași, 200 metri de la intersecția, Strazii Prel. Bucuresti cu B-dul Titulescu, mai precis vis-a-vis de Statuia Vultur.

În centrul de aparate auditive Călărași, Prel. Bucuresti, nr.3, bl.C18, pe lângă testări de auz, te poți bucura de consiliere de la specialiștii noștri și recomandări de aparate auditive potrivite deficiențelor tale de auz, tipului și gradului de hipoacuzie și diferitelor particularități cum ar fi: stilul de viața, nivelul secrețiilor auriculare, preferințelor etc.

În acest centru vei putea găsi:

 

     Servicii

> Examinare otoscopică
> Probe cu Diapazonul
> Impedansmetrie – Timpanograma + Reflex Stapedian
> Audiograma tonală liminară
> Audiograma vocală
> Audiograma în câmp liber

 

Fie că ai nevoie de aparate auditive sau doar vrei să îți verifici auzul, suntem aici pentru tine. Mii de pacienți au ales să își lase auzul în mâinile
specialiștilor. Tu știi cât de bine auzi?

Cum îți recuperezi auzul în 3 pași simpli?

Pasul 1: Vii la centrul de aparate auditive Audionova din Călărași, Prel. Bucuresti, nr.3, bl.C18 și faci o testare completă, nedureroasa.

Pasul 2: Unul dintre specialiștii noștri îți va recomanda aparatele auditive potrivite pentru pierderea ta auditivă, iar împreună veți alege cea mai bună soluție.

Pasul 3: Te bucuri de aparatele tale auditive, de momentele petrecute alături de cei dragi și de toate sunetele din viața ta.

Te așteptăm cu drag în centrul nostru de aparate auditive din Călărași. Aici vei găsi personal calificat gata să te ajute să iei cele mai bune decizii pentru auzul tău. De peste 22 de ani ajutăm România să audă bine fiecare sunet oferind soluții complete, personalizate pe nevoile fiecărui pacient.

Programează-te chiar acum!

  Programeaza-te

  Vei primi un apel de confirmare in cel mai scurt timp.