S-au implinit 10 ani de cand am pasit pentru prima oara intr-un cabinet de reabilitare auditiva si 10 ani de cand am auzit pentru prima  data  despre  aparatele auditive. Pana la acel moment, nu m-am intrebat nici macar o data ce se intampla cu oamenii care nu aud bine, cum isi duc viata si cum si-o petrec. Cum arata aparatele auditive si cum aud cu ele ?
            Povestea mea in Audionova incepe intr-o zi calduroasa de vara, cu emotii si asteptari mai mari decat mine, insa povestea Audionova este mult mai veche, de acum  22 de ani, care a inceput tot intr-o zi calduroasa de vara…E mai intortocheata decat a mea,  pentru ca drumul ei nu a fost deloc simplu. Nimic trainic  in lumea nu se cladeste peste noapte, nici o casa  nu o ridici fara o fundatie puternica. Toti acesti ani sunt dovada ca, atunci cand investesti atat resurse materiale dar mai ales pasiune in ceea ce crezi, rezultatele nu lipsesc sa apara.

            Zambesc, amintindu-mi de acea zi, emotiile au fost constructive iar asteptarile, acele asteptari pe care eu  le numeam  mai mari decat mine, aici fac parte dintr-o realitate,normalitate  pentru ca Audionova nu este doar un simplu loc de munca. Audionova este cu si despre oameni !  Despre oamenii pe care nu ii vedeti, back-office-cum ar zice englezu’ , o echipa care-i  gata mereu sa te ajute si sa te indrume, despre oamenii care te invata pas cu pas meseria asta.

Si, da, este si despre mine !

Sunt 10 ani de cand fac parte din echipa Audionova, nu stiu cum au trecut pentru ca au fost plini de provocari, realizari, am fost si sunt intr-o continua dezvoltare profesionala, ca toti colegii mei, de altfel. Momente grele ? Uitate !!

            “Unde lucrezi, ce faci?” – Schimb vieti !

            Cu totii am auzit fraza “ munca cu omu’ e cea mai grea “ , partial adevarat, pentru ca unii dintre ei,chiar iti pot oferi o lectie de viata si sfaturi rupte din experienta lor, urechi sa ai sa ii asculti, suflet sa ii intelegi si ei se vor lasa cu, toata toata increderea, in mainile tale. Isi  schimba viata prin puterea sunetului, aud si inteleg, se reconecteaza  cu tot ce le facea odata placere – de la suntetul valurilor la glasul copilului, de la ciripitul pasarilor la emisiunea preferata , si asta ne determina pe noi, Audionova, sa fim mai buni si mai buni in tot ceea ce facem !

            Audionova nu este doar  povestea mea, Audionova este, in primul rand, povestea colegilor mei pe umerii carora s-a cladit o companie durabila, cu multa munca si implicare. Sansa mea este sa fac parte din ea, sa o reprezint cu demnitate si incredere.

Multumesc ca mi-ati oferit oportunitatea  sa fac parte din echipa, sa ma dezvolt si sa ma fac om mare !

Emel Saledin
Audionova Constanta