Posturi vacante si cariera la Audionova

Daca iti place sa lucrezi, sa ajuti si sa socializezi cu oamenii, Audionova este locul tau.

Misiunea noastra este sa schimbam viata oamenilor, sa auda din nou, sa se bucure de viata, iar acest lucru se poate realiza doar prin implicarea angajatilor.

Pregatire profesionala in timpul programului, in magazin, costurile sunt suportate de companie.

La Audionova, ne mandrim cu succesul adus de catre angajatii nostri.

Compania noastra se dezvolta intr-un ritm alert. Asadar, cautam oameni care doresc sa contribuie la succesul nostru ca membrii ai echipei Audionova.

Suntem in cautarea de angajati dedicati.

Daca aveti teluri inalte pentru dvs. si doriti sa va dezvoltati potentialul personal si profesional, s-ar putea ca noi sa avem o oferta interesanta in acest sens.

Valorile si tintele Audionova au evoluat din cooperarea tuturor angajatilor Audionova. Acestia au crescut organic, caracteristic fiind cultura deschisa si unica Audionova care s-a orientat mereu spre oameni.

Convinge-te.

Suntem incantati sa va cunoastem.

Lucruri care pentru noi conteaza

La Audionova, angajatii ocupa primul loc. Suntem convinsi ca un sprijin activ pentru succesul individual al angajatilor nostri are o influenta pozitiva in succesul companiei.

Valorile noastre

Valorile noastre servesc drept punte de legatura cu trecutul si sunt fundamentele unui viitor de succes.

Esti un coechipier de incredere?

Telul nostru este imbunatatirea continua a modului de dezvoltare si conducere a companiei noastre.

Spiritul de echipa si un mediu de lucru pozitiv bazat pe respectul mutual sunt bazele unei colaborari de succes.

Doresti sa cresti cu noi?

Cu o varietate de programe educationale continue ne incurajam angajatii sa isi foloseasca potentialul si sa dobandeasca lucruri extraordinare.

Suntem convinsi ca succesul se bazeaza pe acordul mutual de a da si a lua. Pe masura asteptarilor noastre de performanta crescuta, dedicare si dorinta de permanenta educare, oferim un mediu de lucru atractiv,bune conditii si sansa
propulsarii personale si profesionale.

Doresti sa cladesti viitorul alaturi de noi?

Suntem constienti de faptul ca putem atinge doar telurile corporatiei daca angajatii nostri se identifica cu acestea si muncesc in acest sens incarcati de motivatie si dedicare.

In rutina noastra zilnica, punem pret pe informatii eficiente si transferuri de cunostinte, ierarhii plane cu procese decizionale rapide, si abilitatea de a controla proactiv schimbarile. Managerii nostri promoveaza schimbul de idei, procese de educare in toate
activitatile si asigura succesul.