Scris de: L.B.- Audionova

Stii tu ce inseamna sa fii copil?
Inseamna sa crezi in dragoste, in frumusete, in puritate, in credinta!
Inseamna sa fii atat de mic incat spiridusii sa ajunga sa-ti SOPTEASCA la ureche, sa poti transforma bostanii in calesti si soarecii in cai albi, josnicia in noblete si nimicul in orice, caci fiecare copil poarta in sufletelul lui o zana magica. Toti copiii trebuie sa aiba aceasta sansa, in care frumusetea copilariei sa fie ocrotita de dragoste si sa nu fie umbrita de griji!
Dar pentru anumiti copii, soarta face ca mesajul spiridusilor sa nu fie auzit, sa nu fie inteles!!!! Povestea se disperseaza, lovindu-se de zidul prin care hipocuzia ascunde din magia vietii pentru atatea suflete frumoase, unele prea curate pentru a nu fi mangaiate de noi soapte ale fanteziei. Aceasta este povestea unei fetite, R.G.-pe care eu am intalnit o prin intermediul Audionova, un copil vesel, sincer si plin de optimism. Ne-am imprietenit imediat ce ne am cunoscut si asa am aflat si povestea ei. Dincolo de voiciunea ei statea ascunsa o mare deznadejde, supararea ce-i rapea din frumusetea copilariei era hipoacuzia, care meschina oprea multe povesti sa ajunga spre sufletul ei. Povestea era atat de profunda si transmisa cu atata maturitate de un copil care merita sa fie fericit.
S-a asezat pe scaun si a cerut ajutorul nostru, de data aceasta ea si nu bunica pe care o are alaturi, insotind-o de fiecare data. Deschizandu-si sufletul in fata noastra, ne-a daruit o bucurie coplesitoare marturisindu-ne visul sau! Cel de a deveni medic ORL, fiindca vrea ca toti copiii sa auda bine iar ea sa-i ajute! Are toate sansele deoarece este o fetita extrem de inteligenta!
Este durerea pe care o poarta un copil in sufletul lui curat, o suferinta mascata cu putere prin zambete …
Si pentru ca rolul nostru este sa ajutam oamenii cu deficienta de auz, am cautat sa-i luminam viata si ei, fetita frumoasa cu parul castaniu ce-i curge usor peste umeri, copilul care imi inveseleste ziua ori de cate ori o revad !!! Stiam ca protezele auditive o vor ajuta sa zburde vesela in continuul concert al vietii, sa-si hraneasca sufletul cu ganduri calde rostite de cei dragi si sa asculte povesti, asemeni celei schitata de voiosia ei, sub forta carora ar schimba lumea in bine!
Cu emotie am ales doua aparate auditive potrivite pentru un copil special, un personaj bun de poveste! Cu implinire am privit cum plina de personalitate, zana din povestea mea a transormat aparatele in cei mai buni prieteni, insufletindu-le! Micute si tainice, asemeni unor baghete ce daruiesc miracole, inseninand vieti, protezele auditive au prins viata iar acum sunt personajele povestii alaturi de draga noastra G! Aparatele auditive au aparut in viata fetitei chiar de Sf Nicolae. Coplesitoare a fost bucuria cu care fetita a trait surpriza de a gasi protezele auditive impachetate frumos si asezate sub braduletul luminat din cabinetul nostru. Fericirea vibra din zambetul si ochisorii ei si mai ales din increderea cu care, ajutata de aparatele auditive, va imbratisa tot ce are copilaria mai frumos de oferit! “Multumesc pentru ca ajutati oamenii sa auda!!”- asta mi-a transmis in momentul in care i-am fixat protezele la ureche…Si ce multumire mai mare as fi putut avea decat chipul fericit si zambetul larg al acestei fetite! Ma bucur ca prin intermediul Audionova am reusit sa implinesc visul unui suflet pur si sa ofer incredere in viitor! Ma bucur ca intalnesc povesti cu final fericit si oameni carora le pot aduce bucurie!!!
Si pentru ca se spune despre copilarie ca este inima tuturor varstelor, nu trebuie sa uitam sa fim copii si sa credem in povesti care se termina frumos ca in cazul personajului meu R.G.
Pana la urmatoarea povestioara…Sa ne auzim cu bine !!!