Avem bucuria de a va aduce le cunostinta ca din 15 Aprilie 2008, Centrul de Protezare Auditiva „AUDIONOVA”inaugureaza cel mai modern cabinet pentru diagnosticarea timpurie a hipoacuziilor si reabilitarea auditiva a copiilor cu varste de peste 3 luni, cabinet UNIC in Romania, prin nivelul dotarii si profesionalism. Presedintele Societatii Romane de Oto-Rino-Laringologie si Chirurgie Cervico-Faciala, Prof. Univ. Dr. Stan Cotulbea , care ne-a fost aproape in demararea acestui proiect, sprijina acest pas important in domeniul testarii si protezarii pediatrice.
Dotat cu echipament de ultima generatie furnizat de GN OTOMETRICS – Danemarca, fiind izolat fonic si electrostatic, acest cabinet indeplineste conditiile ideale pentru a fi efectuate cu mare acuratete testele audiologice obiective:
Impedansmetrie, Otoemisiuni Acustice, ABR, ASSR
Tot in cabinet vor fi efectuate si testele pentru adaptarea aparatelor de reabilitare auditiva. Audionova indrazneste sa faca acest pas fiind incurajata de succesul avut pe parcursul ultimilor ani si de nevoile resimtite in ceea ce priveste serviciile de protezare auditiva ale copiilor.
De altfel, ambientul, noul cabinet va face ca si parintii, dar mai ales copiii sa se simta bine la noi si cu noi! Va asteptam!
Multumim pentru sprijinul acordat:
– Asociatiei Acusticienilor Audioprotezisti din Romania;
– Academiei de Acusticieni Audioprotezisti din Luebeck, Germania;
– Prof. univ. dr. Stan Cotulbea;
– GN Otometrics, Danemarca;
– GN Resound, Danemarca;
– Clinica ORL din Tuebingen;
– Prof. univ. dr. Hans Peter Zenner.
Pentru programari ne puteti contacta de Luni pana Vineri,
intre orele 08:30 – 17:30, la:
Tel: 021 210 33 27
Mobil: 0372 739 534
e-mail: office@audionova.ro
Adresa: Str. Ardeleni, nr. 7, sect. 2, Bucuresti


Prima Conferinta Nationala de ORL Pediatrie, 25-27 octombrie 2007
Audionova a avut o prezenta foarte activa si importanta, cu un stand deosebit. Alaturi de noi au fost prezenti specialisti de la partenerii nostri, cu ultimele noutati in protezarea pediatrica.

IMG_1257

Paris, 3-4 septembrie 2007

Grupul Audionova a fost delegat in vizita la sediul Beltone din Franta, gazduit de dl Amar Ladjali, in vederea realizarii schimbului de experienta in problematica tehnicilor de laborator in audioprotezare.


Bucuresti, 22 iulie 2007
Absolventii primei promotii a scolii  de Acusticieni Audioprotezisti


Craiova, 4 iunie 2007 – Lansarea celui de al doilea magazin din Craiova – Calea Unirii 63

evenimente_clip_image006_0000

La eveniment au participat reprezentati ai Colegiului Medicilor, Casei de Asigurari, Consilieri ai primariei Municipiului Craiova, medici ORL, medici de familie, TVR- Craiova, precum  si alte personalitati importante ale orasului.


Valcea,7 iunie 2007 – Lansarea noului magazin din Ramnicu-Valcea – str Regina Maria nr. 22

Invitatii nostri au fost din partea CNAS- Valcea, consilieri ai primariei municipiului, reprezentanti ai Colegiului Medicilor, jurnalisti din partea ziarului “Gazeta de Valcea”, medici ORL si medici de familie din teritoriu.


Bucuresti, Mai 2007, Primul curs din Romania pentru reabilitarea persoanelor Laringectomizate .

Organizatori:  Audionova si Asociatia Acusticienilor Audioprotezisti din Romania.
Participantii, 6 persoane laringectomizate impreuna cu sustinatorii acestora, medici ORL, psihologi, audioprotezisti au putut urmari o prelegere si o demonstratie a solutiilor moderne de recuperare a pacientilor care au trecut prin aceasta operatie.

evenimente_clip_image012_0000

Evenimentul a fost incheiat prin  inmanarea diplomelor de participare


Valencia – aprilie 2007

Excelenta in activitatea profesionala este rasplatita.
Colega noastra, a fost premiata cu o excursie in Spania – Valencia
Audioprotezist Madalina Radulescu – Bucuresti
Gazda: Directorul General- Beltone – Rene Vind LudwigsSinaia 23-25 februarie 2007   Simpozionul national  “Noutati in Reabilitarea Auditiva”

Au participat toti angajatii Audionova, dar si invitati din partea firmei mama – Beltone- Danemarca,  precum si Amplicord- Italia.

Beltone -Danemarca prin Directorul General  Rene Vind Ludwigs inmaneaza premiul de excelenta Directorului General al Audionova  Adi Milstin .

Toate aceste evenimente de exceptie confirma faptul ca suntem lider incontestabil in domeniul aparatelor auditive!