In perioada 16-18.10.2014, Audionova a participat la a cincea editie a Conferintei Nationale ORL Pediatrie de la Timisoara. Conferinta a fost una de real succes si suntem mandri ca am participat.
Copiii sunt speciali, la fel si nevoile lor. Audionova sustine cu multa convingere si devotament ca orice parinte sa testeze auzului nou-nascutului imediat dupa nastere. Hipoacuzia este una dintre cele mai frecvente complicatii congenitale la nou-nascuti si una dintre cele mai des intalnite deficiente.

Conferinta de ORL Pediatrie de la Timisoara s-a dovedit a fi un real succes in palmaresul nostru de evenimente. Am fost reprezentati cu brio de Trainerul Zonal Specialist Acustician in aparate auditive, Gratiela Enache care a punctat urmatoarele elemente:

  • Importanta testarii auditive la nou-nascuti si copii
  • Screening-ul audiologic-obligatoriu peste tot in lume
  • Reabilitarea auditiva inainte de implantul cohlear cu cel putin 1 an inainte
  • Solutiile eficiente auditive-aparate auditive special create pentru nou-nascuti si copii
  • Beneficiile resimtite in urma purtarii aparatelor auditive inainte de implantul cohlear
  • Copiii isi dezvolta abilitati de comunicare in urma purtarii aparatelor auditive

Liste lungi de asteptare, timp si sperante pierdute
In Romania, listele pentru compensare sunt lungi si interminabile.Uneori, timpul este cel care decide in lupta pentru o viata mai buna si plina de sunete. Insa, de ce sa asteptati daca solutiile exista si sunt eficiente? Aparatele auditive pentru copii sunt la indemana dvs. si ofera tot suportul necesar pentru ca micutul dvs sa auda din nou.
In cadrul Conferintei am precizat faptul ca gama noastra de aparate auditive personalizate pentru copii ofera caracteristici unice pentru acestia.
Contribuim impreuna pentru o viata mai buna pentru copiii nostri!