Amplicord Model D1

Noul laringofon Amplicord modelul D1 este un produs de cea mai inalta calitate tehnica.

Toate componentele sunt fabricate prin procese automatizate care asigura un nivel ridicat de precizie, fiabilitate si calitate. Laringofonul D1 este un produs cu totul inovator, primul laringofon Amplicord cu circuit complet digital, de încredere si usor de utilizat. Setarea si utilizarea acestui nou dispozitiv se face cu cateva click-uri pe un joystick multifunctional. Odata reglat, aparatul va pastra aceste setari ramanand, astfel, mereu gata de utilizare. Interfasa D1 a fost proiectata pentru a fi intuitiva si simpla.

Toate comenzile sunt usor accesibile, chiar si de catre utilizatorii cu abilitati motorii limitate. In plus, un LED situat deasupra joystick-ul indica daca dispozitivul este pornit, oprit sau la incarcarcat. Si incarcarea aparatului este o operatiune foarte simpla, introduceti mufa incarcatorului în conexiunea de pe dispozitiv si sa asteptasi semnalul luminos al LED-ului. D1 are un design ergonomic, care face din acesta un instrument comod de tinut in mana si de plasat pe gat, datorita înclinatiei sale inovatoare . Aparatul, datorita formei sale speciale, ramane stabil pe suprafesele de sprijin, evitand astfel rostogolirea, caderea si distrugerea. In definirea designului dispozitivului a fost acordata o atensie deosebita esteticii acestuia si capacitatii de a fi folosit cu usurinta,asemenea telefoanelor mobile, mentinandu-l mereu pregatit pentru utilizare, legat confortabil la incheietura mainii sau a gatului cu o curea practica.

Este momentul sa actionezi daca tu consideri ca nu te mai intelegi in comunicarea cu cei dragi. Cel mai esential pas este sa ne contactezi pentru a stabili o programare.

Scopul principal este sa contribuim substantial la schimbarea vietii dvs. prin serviciile specializate si  ireprosabile, dar si prin tehnologiile de ultima generatie.