Linx 3D

Auz Inteligent

Audionova LiNX 3D

Aparate auditive ce se adapteaza nevoilor tale si nu invers.

 

Auzi mai mult decat ai crezut vreodata

Imagineaza-ti ca vorbesti cu colegii tai in timp ce in jurul tau se aud zgomote asurzitoare: mai multe blendere pornite sau chiar sunetul de cutite taind. Uita de astea! Cu aparatele auditive LiNX 3D, e mai usor decat crezi. Deoarece aceste aparate auditive sunt cele mai bune pentru recunoasterea vocilor, folosind tehnologie de ultima generatie. Conversatiile din mediile ambientale vor fi mai placute si mai clare.

NU astepta, cauta acum un centru specializat cat mai aproape de tine.

 

Practic invizibil

ReSound LiNX 3D va ajuta sa va relaxati si sa va concentrati
asupra conversatiilor din jurul dvs.
Aparatele auditive ReSound LiNX 3D sunt atat de discrete si
confortabile incat familia, prietenii si colegii nici nu vor
observa ca le purtati.

 

 

Vorbire in mediu zgomotos

Focusare pe ceea ce conteaza

O scurta discutie cu familia sau cu prietenii dvs.poate fi un prilej de bucurie fara a estompa sunetele inconjuratoare.

Cu tehnologia Binaural Directionality III , va puteti concentra pe ceea ce doriti sa auziti fara sa eliminati zgomotele din jurul dumneavoastra.

Aparatele auditive LiNX 3D sunt disponibile intr-o varietate de modele ce se vor potrivi pierderii dumneavoastra unice de auz, dar si preferintelor si stilului de viata.

Alege din familia aparatelor auditive castigatoare - ReSound Smart

Gama inteligenta de aparate auditive este recunoscuta in toata lumea pentru  viitorul stralucit pe care il ofera persoanelor cu pierderi auditive.

Acestea schimba felul in care intelegem purtarea unui simplu aparat auditiv avand in vedere beneficiile noului LiNX 3D

 

 

 Compatibil cu iPhone

Aparatele auditive LiNX 3D sunt compatibile cu iPhone, IOS 10 sau mai recent sau aplicatia ReSound Smart pentru IOS8 sau mai recent. Acestea se conecteaza direct cu iPhone, iPad, iPod touch si functioneaza precum castile wireless. Va permite dumneavoastra sa auziti sunetele clare la telefon, sa ascultati muzica sau filme direct din aparatele auditive fara un dispozitiv intermediar.

Ai un telefon cu Android?

Poti conecta cu usurinta orice telefon prin Bluetooth cu un dispozitiv Phone Clip +. Asculti acum videoclipuri si podcasturi transmise direct in aparatele auditive folosite precum castile wireless. Se recomanda pentru Android vs 5.0 sau mai recent.

Conecteaza-te, interactioneaza si implica-te in lumea ta

Sistemul nostru de accesorii wireless va ofera sunete clare in cele mai provocatoare medii. TV Streamer 2 transmite sunete direct de la TV sau computer catre aparatele dvs. auditive. Resound Micro Mic si Multi Mic va ajuta sa va extindeti aria de ascultare.

Aflati mai multe despre accesoriile wireless.

Terapie personalizata - Tinitus

Aparatele auditive LiNX 3D sunt atat de avansate incat au incorporate sunete terapeutice ce ajuta oamenii in ameliorarea zgomotelor din urechi.

Vreti sa experimentati ReSound LiNX 3D?

Va ajutam sa gasiti cel mai apropiat centru pentru dumneavoastra.