Audionova Enya –

    pentru ca auzul este     nepretuit

Aparatele auditive Enya va ofera o calitate excelenta a sunetului si intelegerea conversatiilor in medii zgomotoase.

 

Un auz normal

Calitatea excelentă a sunetului vă ajută să vă bucurați de viață în toată bogăția sa cu mai puțin efort. Datorită  caracteristicilor avansate, vă veți putea bucura de conversații clare, experiențe de auz confortabile, de  asemenea, sunt și foarte ușor de utilizat. Astfel, veți avea mai multă energie pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi.

 

 

Calitate si confort

Puteți alege dintr- gamă variată de modele discrete create pentru confortul zilnic. Aparatele auditive Enya sunt disponibile în mai multe variante de culori, astfel puteți alege culoarea care se potrivește preferințelor dvs.

Datorită învelișului special iSolate™ nanotech, aparatele auditive Enya au o protecție de secundara la apă, praf și cerumen.

Aflati mai multe despre accesoriile wireless.

Conectivitate si aplicatii

Vă puteți bucura de conversații relaxante la telefon, vă puteți uita la TV cu familia, sau ascultați stereo muzica preferată – reglate pe specificul nevoilor tale. Conectați aparatele auditive Enya cu accesoriile wireless și transmiteți sunetele clare direct în aparatele dvs. auditive. De asemenea, puteți controla aparatele auditive din smartphone-ul cu aplicația ReSound Control.

Aflati mai multe despre accesoriile wireless.

Tinitus

Aveți probleme cu tinitus-ul?

Pentru unele persoane, tinitus-ul este acel zgomot în urechi care vine și pleacă fără a cauza prea mult disconfort. Pentru alte persoane, este un zgomot constant care are un impact negativ asupra vieții de zi cu zi

Atenuează tinitus-ul cu aparatele auditive Enya

Dacă suferiți de “zgomot în urechi’’ caracteristica Tinitus Sound Generator a aparatelor auditive Enya emite un mix de sunete pentru a vă ajuta să va distrageți atenția de la simptomele tinitus.

Aflati mai multe despre tinitus.

Vreti sa experimentati ReSound Enya?

Va ajutam sa gasiti cel mai apropiat centru pentru dumneavoastra.