GN Resound Verso

Naturaletea auzului

Imagineaza-te urmarind cu usurinta orice conversatie. Fiind pe deplin constient de sunetele din jurul tau doar cu aceste aparate auditive.

Miscandu-te confortabil dintr-un mediu linistit intr-un mediu zgomotos, ascultand natural ceea ce vrei sa auzi.

Acum poti cu aparatele auditive Verso

Aparatul auditiv Verso este o solutie auditiva avansata care iti permite sa asculti toate vocile si sunetele care conteaza cel mai mult pentru tine. Natural, oriunde te-ai afla. Datorita tehnologiei revolutionare, care iti permite sa ai o experienta auditiva adevarata, acum te poti conecta natural cu lumea din jurul tau.

Reactioneaza, raspunde, implica-te natural cu acest aparat auditiv

Proteza auditiva Verso foloseste o tehnologie unica, care poate reda modul natural de functionare al auzului. Noi il numim Binaural Fusion. Acesta asigura functionarea celor doua aparate auditive ca intr-un singur sistem, care va prelua toate sunetele din jurul tau, va compara si va echilibra ce vei auzi. Cu Binaural Fusion sunetul va fi incredibil de curat si clar – pentru o experienta si mai naturala.

Mai multe posibilitati cu acest aparat auditiv

Cu aparatele auditive toate sunetele vor fi auzite intr-o balanta perfecta, iar tu vei avea o senzatie cat mai naturala despre tot ce se intampla in jurul tau. Vei stii care sunete sunt mai tari, cat de aproape sunt de tine si de unde provin. Asadar poti sa reactionezi si sa raspunzi natural la tot ce vrei sa auzi.

Mai multa concentrare cu aparatul auditiv

Cand constientizezi tot ceea ce este in jurul tau, vei putea sa te concentrezi mai usor pe vocile si sunetele pe care vrei sa le asculti. Chiar si in medii foarte dificile de ascultare, ca atunci cand porti o conversatie intr-un restaurant zgomotos.

Mai multa libertate, mai multe sunete

Cand esti in miscare, dintr-un loc in altul, aparatele auditive se adapteaza automat la mediile in care interactionezi, oferindu-ti intelegerea vorbirii si o constientizare a ceea ce este in jurul tau. Asadar, auzul devine simplu si confortabil oriunde ai fi.

Atentie pe placere si confort

Chiar si in cele mai solicitante medii de ascultare vei observa ca aparatele auditive Verso face sunetele mult mai clare si mult mai naturale – iar auzul devine mult mai confortabil.
Aparatul auditiv VersoTM vine cu cea mai buna calitate a sunetului din lume. Acum vocile joase, notele muzicale inalte, chiar si ciripitul pasarilor se aud natural, din nou.

Clar si confortabil la telefon

Cu caracteristica ComfortPhone vei putea sa raspunzi la telefon fara ca macar sa iti aduci aminte ca porti aparat auditiv. Convorbirile telefonice vor fi incredibil de clare – cu voci care suna natural. Volumul aparatului tau auditiv – fara un program de telefon anume – se va regla automat mai tare, astfel ca vei putea sa te concentrezi pe conversatie fara a pierde legatura cu tot ceea ce este in jurul tau.

Atent la orice nota

O sa primesti o incredibila si bogata experienta muzicala cu noul MusicMode. Acesta pastreaza in mod inteligent tonurile si nuantele muzicii, pentru a avea o excelenta calitate a sunetului. Asa ca toata muzica ta va reinvia acum.

Design armonios

Audionova stie ca nevoile tale sunt unice.
Cu aparatul auditiv VersoTM solutia ta auditiva va fi si ea unica.

Durabil si fiabil

Fiecare model de aparat auditiv Verso este protejat in interior si in exterior cu nano-protectia iSolateTM astfel incat orice fel de umezeala nu va atinge aparatul – ceea ce inseamna ca aparatele auditive vor functiona mai mult si astfel te poti implica in orice fel de activitate.

IIC (Invizibil – in – canal)

Ultra mic pentru o absoluta discretie.

Aparatul auditiv VersoTM vine cu o gama larga de modele concepute pentru a face purtarea aparatului auditiv cat mai confortabil posibil. Fiecare model de aparat auditiv  este mai puternic si mai mic fata de cele din clasa lui. Sunt de asemenea foarte fine si discrete – incluzand cele mai mici aparate auditive disponibile. Specialistul tau acustician poate combina toate caracteristicile in asa fel incat sa iti ofere o solutie personalizata premium.

Conectat la toate lucrurile bune din viata

Extinde conversatia
Accesoriile Unite extind si imbogatesc aparatul tau auditiv. Acestea il fac sa depaseasca si cele mai provocatoare situatii de ascultare cum ar fi o conversatie telefonica hands-free in masina, cand sunetul este trimis direct in aparatele tale auditive. De asemenea, acestea te pot conecta la aproape toate dispozitivele audio, telefon, sau sistem audio performant. Gratie tehnologiei wireless unice, accesoriile Unite vor emite sunetul foarte clar, direct in aparatele tale auditive.

UniteTM Mini Microfon

 

Emite sunetul si aduce claritate convorbirilor in locuri cum ar fi in masina sau la restaurant. Doar prindeti microfonul pe haina persoanei cu care vorbiti sau asezati-l in dreptul sau si ii veti auzi vocea clar, pana la 7 metri distanta de tine.

UniteTM TV

Poti sa te bucuri de emisiunile tale preferate la TV si radio.

UniteTM Phone Clip

Face convorbirile telefonice usoare, oriunde.

UniteTM Telecomanda

Poti avea controlul total si discret al aparatelor tale auditive Verso si al accesoriilor lor. Bucura-te de toata experienta aparatelor auditive VersoTM.