ReSound LiNX ONE

O experienta auditiva unica

Fiind primul Aparat Auditiv Premium-Plus pe piata, ReSound LiNX Quattro va ofera increderea in cele mai mici detalii

  • O calitate a sunetului extraordinara
  • Spectru complet de redare
  • Cea mai avansata solutie reincarcabila din lume

De ce aparate personalizate?

Aparatele auditive intraauriculare sunt aproape invizible si ofera sunete naturale, având urmatoarele avantaje:
> Reducerea automata zgomotului de fond
> Usor de utilizat
> Ideal pentru persoanele active
> Nu va încurca daca purtati ochelari

LiNX Quattro ofera servicii exceptionale de streaming din surse audio multiple, culminand cu seria de accesorii wireless. Astfel cu sunete mai clare, mai pline  si mai bogate, te poti bucura de cele mai fine detalii din jurul tau.

Obtineti îndrumare de la un tehnician acustician

O parte importantă a procesului de alegere a unui aparat auditiv este tehnicianul acustician. Ei sunt specializați în a oferi recomandări personalizate, în așa fel încât dumneavoastră să beneficiați la maximum de aparatul auditiv. Tehnicianul acustician va lucra cu dumneavoastră pentru a gasi aparatele auditive care se încadrează cel mai bine stilului dumneavoastră de viață, bugetului și gradului de pierdere a auzului.

Confortabile si construite sa reziste

Lucram constant pentru a îmbunatati gama de aparate auditive personalizate, iar noile LiNX Quattro sunt extrem de avansate, oferind conectivitate cu dispozitive mobile cu iOS si Android, dar si cu gama noastra de accesorii wireless.

Pe lânga gradul de confort sporit, aceste aparate vin cu tehnologia iSolate Nanotech, care protejeaza aparatele de praf si umezeala.

Este o onoare pentru noi sa va fim alaturi si sa punem la dispozitia dvs cele mai bune aparate auditive din Romania, servicii specializate si experienta noastra in domeniul aparatelor auditive. Audionova este cea mai mare retea de aparate auditive din Romania, avand 48 de centre de specialitate in toata tara si 14 centre specializate pentru testarea nou-nascutilor. Reteaua detine specialisti calificați, acreditați de Ministerul Sanatații și Ministerul Educației – tehnicienii acusticieni-audioprotezisti si laboratoare dotate cu aparatura de ultima generatie. Toate acestea au ajutat Audionova sa fie lider in domeniul aparatelor auditive din Romania.

O experienta intr-adevar extraordinara a sunetului

Mai multa actiune la TV

Fie ca te uiti la stiri, la un film sau asculti muzica preferata, te bucuri de claritate la volumul ales de tine, în timp ce restul familiei se bucura de un volum diferit.

Optimizat oriunde, oricand

LiNX Quattro, aparatele special create pentru tine, se ajusteaza automat în functie de mediul în care te afli. Detii controlul total cu ajutorul optiunilor de personalizare ale experientei auditive. Astfel te bucuri de un grad ridicat de claritate si de optiuni de personalizare care te ajuta sa ai o experienta auditiva completa.

Conectivitate fara limite

Aparatele intraauriculare LiNX Quattro, va ofera optiuni de conectivitate nelimitata fiind compatibile cu intreaga gama de accesorii wireless. Împreuna cu optiunile de personalizare, acest lucru te ajuta sa iti construiesti o experienta auditiva completa.