ReSound LiNX

Cel mai inteligent aparat auditiv din lume! Tot ce ai nevoie. Si mai mult din ceea ce iubesti.

Imagineaza-ti ca tot ceea ce auzi este viu, natural. Imagineaza-ti vorbirea clara si usor de inteles. Imagineaza-ti o pereche de casti wireless, ce sunt chiar aparatele tale auditive. Abia ai inceput sa iti imaginezi aparatele auditive ReSound LiNX.

Conecteaza-te wireless la tot ceea ce iubesti

Imagineaza-ti un joc– sau un apel video– cu cineva drag tie pe smartphone-ul tau. Sau ascultand muzica care te impresioneaza pe smartphone-ul tau. Toate acestea pe castile tale stereo, wireless care se intampla a fi chiar aparatele tale auditive. Bucura-te acum de protezele tale auditive performante!

Oricine ai fi….

Sunt sanse ca specialistul tau in aparate auditive sa aiba pentru tine un aparat auditiv Resound Linx (sau doua). Deoarece proteza auditiva ReSound LiNX se potriveste pe orice tip de hipoacuzie.

Al tau si doar al tau …

Specialistul tau in aparate auditive personalizeaza aparatele auditive ReSound LiNX, sa se potriveasca perfect cu pierderea ta de auz si sa se alinieze perfect stilului tau de viata.

Si nu doar atat……

Mai multe motive sa il iubesti…

Imagineaza-ti reglarea tonului la un concert sau intr-o conversatie, pana cand acesta este perfect. Sau gasirea aparatelor auditive pierdute – pur si simplu!
Aplicatia ReSound Smart™ face toate acestea posibile – si mult, mult mai multe.

Libertatea de a auzi mai mult cu aparatele tale auditive

Vocea unui copil din cealalta parte a gradinii. Emisiunea TV preferata, la un volum adecvat. Un sistem perfect de accesorii wireless ce iti transmit toate acestea si multe altele direct in aparatele auditive.

Libertatea de a face mai multe, totul wireless

Te-ai putea astepta ca un aparat auditiv atat de mic si aratos sa fie sensibil, delicat, dar ReSound LiNX este atat durabil cat si rezistent la apa. Asadar poti sa le porti – si sa faci toate acele lucruri pe care iubesti sa le faci.
Proteza auditiva personalizata doar pentru tine.

Cel mai inteligent aparat auditiv din lume

Aparatele auditive ReSound LiNXTM se conecteaza direct la smartphone-ul tau. Iar mai apoi, la ceea ce iubesti.

Aparatale auditive o sa iti schimbe viata!

Deoarece nu este vorba doar despre transmiterea vocilor sau a video-urilor in aparate. Este de asemenea vorba despre mai mult de 700,000 de aplicatii in App StoreSM. Fiecare dintre ele cu potentialul de a te uimi si incanta. Fiecare dintre ele transmisa direct in aparatele auditive ReSound LiNX.

Actioneaza acum!

Fa ceva in privinta pierderii tale de auz!

Daca suspectezi ca ai probleme de auz, este foarte important sa faci ceva in sensul acesta. Primul lucru pe care trebuie sa il faci, este sa contactezi Acusticianul specialist in aparate auditive pentru a fixa o programare.

 Simplu si rapid!

O testare a auzului, de obicei dureaza mai putin de 1 ora. Si cineva apropiat, din familie, este binevenit alaturi de tine. Acusticianul specialist in aparate auditive va vorbi cu tine despre dificultatile de auz pe care le intampini, o sa iti examineze urechile si o sa iti testeze auzul.

Aparatul auditiv Linx este compatibil cu iPhone 6, iPhone 6 Plus (IOS 8.1 sau o versiune mai recenta), iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5 (IOS 7 sau o versiune mai recenta), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 3, iPad mini 2,iPad mini cu retina display, iPad Mini, iPad (a 4-a generatie) (IOS 7 sau o versiune mai recenta) si iPod touch a 5-a generatie (IOS 7) sau o versiune mai recenta, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Plus, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5 Mini, Samsung Galaxy S5 Plus, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy Note 4, conectarea in cazul telefoanelor cu Android se face doar prin dispozitiv intermediar.

Suplimentar dorim să vă informăm că:

  • Pentru ca aplicația să funcționeze perfect, este necasar ca telefonul dumneavoastră Android sa fie updatat cu versiunea Android OS , minimum varianta Lolipop 5.0
  • De asemenea, aparatele auditive au nevoie de un update, cu ultima versiune de soft, pentru a se putea conecta cu telefoanele ce au sistem de operare Android. Acest lucru poate fi făcut în cabinetele Audionova din toată țara.