Audionova LiNX² 777/788

Pret 5000 lei

Aparat auditiv cu tehnologie ultramoderna – Spatial Sense

Prima gama completa si inteligenta de aparate auditive din lume exclusiv cu Spatial Sense™.

Aparatele auditive LiNX² s-au lansat in Romania exclusiv prin reteaua de cabinete Audionova

Sa-ti recapeti auzul nu a fost niciodata mai usor pentru persoanele care isi doresc sa interactioneze si sa relationeze cu lumea in mod egal.

Plecand de la primele aparate auditive inteligente, care au revolutionat auzul, proteza auditiva LiNX² duce utilizatorul la un nivel absolut de claritate si confort cu Spatial Sense oferind utilizatorilor multiple optiuni.

Caracteristica Spatial Sense imita felul in care sunetele trec din urechea externa catre urechea interna, si sustine capacitatea de a identifica sursa sunetului astfel ca tu sa experimentezi un simt natural al mediului inconjurator cu cea mai buna calitate a sunetului.

Sunet de calitate

Auz natural si fara efort, exact asa cum este firesc

Bucurati-va de confortul unui sunet de cea mai buna calitate cu noile Surround Sound by ReSound™.

LiNX², dezvoltate pentru Aparate auditive compatibile cu iPhone

Audionova LiNX² vine in ajutorul tuturor celor care isi doresc sa beneficieze de streaming stereo direct de la iPhone, iPad sau Ipad touch cu o gama completa de modele si preturi pentru toate buzunarele.

Nu mai este necesara folosirea unui alt dispozitiv, transmisia fiind direct in aparatele auditive. Este cel mai inteligent aparat auditiv la nivel mondial.

Tehnologie ultramoderna – Spatial Sense

Noua tehnologie Spatial Sense ofera utilizatorilor senzatie spatiala si intelegerea vorbirii fara efort datorita celei mai avansate optiuni de Surround Sound.

Design

Foarte mic si ultra subtire – avantaje importante

Modern, discret si durabil, Audionova LiNX2™ este disponibil intr-o gama variata de dimensiuni si culori.

Alege aparat auditiv  ce ti se potriveste!

Utilizatorii pot alege dintr-o gama variata de aparate auditive  moderne, durabile, optimizate pentru a fi discrete, robuste si confortabile.

Noile modele ergonomice si noul reciever cu sistem Sure Fit™ ofera confort pe tot parcursul zilei si o performanta acustica perfecta. Tehnologia iSolate™ nanotech ofera protectia impotriva apei, transpiratiei si a cerumenului.

Te asteptam sa probezi cele mai inteligente aparate auditive din lume!

Multiple aplicatii si sunet extraordinar

Conexiuni multiple: IPhone, iPad, iPod touch, Android

Conectivitate la superlativ

Protezele auditive  LiNX² ofera streaming audio direct de la dispozitivele Apple iOS , inclusiv iPhone , iPad si iPod touch ,si permite purtatorilor de a transforma aparatele auditive in casti stereo de inalta calitate pentru a vorbi la telefon , efectua apeluri FaceTime si pentru a asculta muzica in cel mai natural mod. Nu mai este necesara folosirea telecomenzilor sau altor dispozitive.

De asemenea, purtatorii pot accesa si regla cu usurinta caracteristicile aparatelor cu ajutorul dispozitivelor Apple, caracteristici precum volumul , durata de viata a bateriei , presetari , proprietatea de transmitator. Aceasta din urma utilizeaza microfonul incorporat al iPhone-ului pentru a prelua si transmite un sunet indepartat direct in aparatele auditive.

Utilizatorii de iPhone, IPad sau iPod touch au acces usor la controlul caracteristicilor aparatelor auditive (programe, volum, viata bateriei) printr-un singur triplu click al butonului „Acasa”.

Samsung s-a updatat la Android 10 si astfel se realizeaza streaming direct in aparate auditive pentru Samsung Galaxy S10 si S10+. In acest fel se extinde lista pentru streaming direct pe telefoane Android, pentru LiNX Quattro.

  • Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10+
  • Android Pixel 3
  • Android Pixel 3 XL
  • Android Pixel 3a
  • Android Pixel 3a XL
  • Android Pixel 4
  • Android Pixel 4 XL

Utilizatorii care fac upgrade de la Android 9 la 10, este necesar sa realizeze urmatorii pasi pentru Android Streaming:

1.Sa se asigure ca aparate auditive sunt adaptate celui mai recent firmware si ultimei versiuni de aplicatie.

2.Foloseste meniul Bluetooth, si deconecteaza aparatele auditive.

3.Reveniti in aplicatie si realizati conectarea aparatelor auditive.

Proteza auditiva  Linx² este compatibila cu iPhone 6, iPhone 6 Plus (IOS 8.1 sau o versiune mai recenta), iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5 (IOS 7 sau o versiune mai recenta), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 3, iPad mini 2,iPad mini cu retina display, iPad Mini, iPad (a 4-a generatie) (IOS 7 sau o versiune mai recenta) si iPod touch a 5-a generatie (IOS 7) sau o versiune mai recenta, Smartwatch, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Plus, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5 Mini, Samsung Galaxy S5 Plus, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy Note 4, conectarea in cazul telefoanelor cu Android se face doar prin dispozitiv intermediar.

Suplimentar dorim să vă informăm că:

  • Pentru ca aplicația să funcționeze perfect, este necasar ca telefonul dumneavoastră Android sa fie updatat cu versiunea Android OS , minimum varianta Lolipop 5.0
  • De asemenea, aparatele auditive au nevoie de un update, cu ultima versiune de soft, pentru a se putea conecta cu telefoanele ce au sistem de operare Android. Acest lucru poate fi făcut în cabinetele Audionova din toată țara.

Zgomote in urechi?

Audionova LiNX² are inclus in aparate un generator de sunet cu rol terapeutic folosind Nature Sound, sunete calmante de apa.

Noi posibilitati de a te juca, a invata si a-ti trai viata.

Salutati cel mai inteligent aparat auditiv din lume, pentru ca a ajuns aici, in Romania si il puteti gasi in toate cele 48 cabinete Audionova.

Imaginati-va o noua experienta auditiva, ce va va permite sa auziti bine in orice situatie. Si tot ce auziti este fin, natural.

Imaginati-va ca sunteti foarte aproape de cei pe care ii iubiti, oriunde ati fi. Sau ca ascultati muzica care va mangaie simturile.

Noi modalitati de a va simti confortabil cu ajutorul castilor stereo wireless, ce sunt de fapt chiar aparatele dumneavoastra auditive. Imaginati-va o pereche de aparate auditive atat de mici, incat nimeni nu trebuie sa stie ca le purtati si atat de inteligente incat auzul este natural. Imaginati-va cel mai bun prieten, intotdeauna alaturi de dumneavoastra.
Imaginati-va toate aceste lucruri si ganditi-va ca abia ati inceput sa va imaginati.

Puteti proba cele mai inteligente aparate auditive in oricare din centrele noastre specializate!