Beltone Reach

Cuvintele nu sunt doar importante, sunt esentiale!

Beltone Reach este un aparat auditiv ce incorporeaza o varietate de sisteme de directionalitate, fiecare din ele putand fi ajustate pentru a obtine cel mai echilibrat sunet in orice mediu.

Dintre caracteristicile acestui aparat este important de amintit: Smart Beam Steering – inovatie mondiala. Cu Automatic Smart Beam Steering aparatul auditiv gaseste in mod automat cea mai optima raza de captare a microfoanelor. Chiar si in medii care isi schimba caracteristicile in mod constant, precum o petrecere sau un mijloc de transport in comun, purtatorului ii este asigurata o maximizare a semnalului de interes.

Directionalitatea monitorizata

Reface capacitatea naturala a creierului de a selecta punctul de interes al convorbirii impreuna cu constientizarea permanenta a mediului inconjurator. Este un nou tipar in industrie pentru intelegerea vorbirii in zgomot, eliminand totodata senzatia de “apropiere” data de functionarea unui microfon in modul directional. In modul de directionalitate monitorizata unul din aparate este pe directionalitate fixa iar celalat este in modul omnidirectional, delimitarea facandu-se in mod automat intre urechi in functie de audiograma.

Ajustare automata Beltone Reach

Reactioneaza la schimbarile de mediu si in mod automat se adapteaza mediului acustic. Smart Gain asigura o amplificare corecta pe 7 medii diferite de ascultare – rezultatul: intelegere crescuta a vorbirii, confort sporit Tinnitus Breaker Este o caracteristica dezvoltata special pentru cei care au acufene. Aparatul genereaza zgomot alb de intensitate redusa pentru a ajuta purtatorul sa uite zgomotul inconfortabil al acufenelor.