Beltone Boost

Cu ajutorul aparatelor auditive de ultima generatie, Audionova ajuta oamenii sa redescopere auzul. Dezvoltam solutii (aparate auditive) care imita functiie naturale ale urechii ajutandu-va sa uitati de pierderile auditive si incurajandu-va sa va traiti viata fara restrictii.

Traieste-ti viata la maxim!

Suntem receptivi la nevoile tuturor celor care depind de cunostintele,ideile si consilierea noastra.
Dezvoltam continuu inovatii pentru a depasi limitele tehnologiei, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane sa auda, sa inteleaga si sa experimenteze mai mult din sunetele vietii.

Este o adevarata provocare sa traiesti cu o pierdere de auz severa sau profunda. Aparatul auditiv Boost a fost conceput sa va ajute sa faceti fata obstacolelor zilnice, sa traiti viata asa cum va doriti.Special adaptat pentru persoanele cu hipoacuzie severa sau profunda, aparatul auditiv Boost este unul dintre cele mai puternice aparate auditive existente. Este un aparat auditiv robust dar confortabil care va reconecteaza la sunetele si conversatiile odata pierdute din cauza deficientei de auz.

Datorita componentei Made for iPhone®, va puteti conecta wireless aparatele auditive extrem de purternice direct la IPhone, Ipad sau Ipod. Nu sunt necesare dispozitive intermediare sau adaptori. Este usor si discret.

Proteza auditiva Boost nu face nici un compromis in ceea ce priveste caliatea sunetului. Caracteristicile avansate FeedbackEraser, SoundShifter si CrossLink Directionality va ofera un sunet puternic si clar pentru a va mentine conectati la tot ceea ce va inconjoara.

Conexiuni puternice cu dispozitivele dvs. preferate

Aparatul auditiv Boost cu tehnologia Made for iPhone deschide o noua lume a posibilitatiilor pentru persoanele cu hipoacuzie severa sau profunda. Va puteti conecta aparatele auditive Boost la iPhone-ul, iPad-ul sau iPod-ul dvs. astfel incat sunetele se vor emite wireless fara a fi nevoie de adaptori inconfortabili.
Aparatele dumneavoasta auditive vor lucra precum niste casti wireless – prin care convorbirile telefonice, ascultatul muzicii sau apelurile FaceTime®sunt stereo. Este o solutie revolutionara ce va ajuta sa auziti sunetele mult mai clar si confera un plus de confort in viata.

Controlul aparatelor auditive prin aplicatia Beltone HearPlus.

Acum este mult mai usor si mai discret sa va reglati aparatele auditive. Schimbarea volumului, a setarilor si a programelor, controlul bateriei si chiar localizarea aparatelor-in cazul in care le-ati pierdut direct din IPhone, IPad, IPod. Este la fel de discret ca si scrierea unui email sau unui mesaj. Utilizati sfaturile si trucurile disponibile in aplicatia”My hearing aids”pentru a beneficia de toate avantajele extraordinare.

Putere extraordinara si viata plina de sunete

Putere maxima si confort
Aparatul auditiv Boost nu este doar un aparat auditiv puternic, este cel mai bun din categoria sa pentru hipoacuziile severe si profunde pentru ca dumneavoasta sa va puteti bucura de sunete fine, fara distorsiuni si interferente.

Cu Feedback Eraser, obtineti un sunet clar, nedistorsionat si elimina fluieratul astfel incat sa va simtiti confortabil si increzator pe parcursul intregii zile.

Poate fi o provocare pentru dvs. sa auziti sunetele de frecventa inalta cum ar fi vocile copiilor sau ciripitul pasarilor avand in vedere ca sunteti diagnosticati cu hipoacuzie severa sau profunda. Cu ajutorul tehnologiei Sound Shifter, aceste sunete de frecventa inalta sunt procesate pentru ca sa va puteti bucura de intregul spectru de sunete.

Este important ca aparatul auditiv sa functioneze tot timpul. Aparatul auditiv Boost este protejat atat in interior cat si in exteriordeHPF80NanoBlock™, un invelis special care creste durata de viata a aparatului auditiv protejandu-l de apa, umiditate si transpiratie.

HPF80NanoBlock creste durata de viata a aparatului auditiv , astfel ca il veti purta mai multi ani fara nici o grija

Conexiuni puternice pentru toate situatiile

Proteza auditiva Boost a fost conceput pentru cele mai provocatoare situatii, cum ar fi coversatia intr-un restaurant galagios, convorbirile la telefon sau intalnirile de afaceri. Aparatul auditiv Boost este prevazut cu tehnologii avansate care va vor ajuta sa intelegeti clar vorbirea si sa traiti fiecare zi la maxim.

Perceperea sunetelor intr-un mediu cu mult zgomot de fond poate fi o provocare.

CrossLink Directionality analizeaza constant sunetele din jurul dvs. si ajusteaza automat setarile aparatului, astfel incat sa va puteti concentra asupra vorbirii si sa intelegeti o gluma imediat acordand atentie in acelasi timp si sunetelor inconjuratoare.

Va puteti baza pe aparatele dvs. auditive Boost care vor ajusta automat volumul si nivelul zgomotelor de fond. atunci cand mediul de zgomot se schimba. Tehnologiile inteligenteSmartGain Pro si Sound Cleaner Pro reduc si indeparteaza automat zgomotele nedorite si cresc sau micsoreaza volumul aparatelor auditive. Acum puteti fi implicat si concentrate in timpul conversatiei fara distragerea atentiei.

Prin functia Ear to Ear Synchronization schimbarile de volum sau programe sunt simultan realizate pentru ambele aparate auditive, fara a mai fi necesara schimbarea acestor setari pentru fiecare aparat in parte.

Design deosebit si accessorii

Conceput special pentru dumneavoastra
Boost este creat ergonomic pentru confortul zilnic. Ofera putere si avantaje chiar si intr-o forma compacta. Este disponibil intr-o varietate de culori care se potrivesc stilului dvs. de viata.
Boost are o gama completa de accesorii wireless cu tehnologia 2.4 GHz, care va vor ajuta sa auziti sunetele direct in aparatele auditive, fara adaptor.Un avantaj extraordinar al aparatelor auditive Boost este acela ca va ajuta sa va concentrati pe sursa sunetelor pe care doriti sa le auziti.

Direct Phone Link 2

Convorbirea telefonica se va auzi direct in aparatele dumneavoastra auditive Beltone Boost. Schimbarea programelor si ajustarea volumului din functiile telecomenzii aparatelor auditive.

Direct TV Link 2

Emite sunet de inalta calitate stereo direct de la TV sau PC in aparatele auditive.

Direct Remote Control 2

Ajustarea volumului in unul sau ambele aparate auditive, schimbarea programelor, sau trecerea catre un semnal audio de la TV sau Pc. Ajustarile devin usor de folosit utilizand acest accesoriu cu un display mare.

Direct Personal Audio Link (myPAL)

Atasand un Beltone myPAL personei pe care vreti sa o auziti, ii veti asculta fiecare cuvant direct in aparatele auditive.