Beltone Boost Plus

Conexiuni puternice

Beltone Boost Plus: conexiuni puternice pentru o viata plina de sunete

Este o adevarata provocare sa traiesti cu o pierdere de auz severa sau profunda. Boost plus a fost conceput sa va ajute sa faceti fata obstacolelor zilnice, sa traiti viata asa cum va doriti.Special adaptat pentru persoanele cu hipoacuzie severa sau profunda, Boost Plus este unul dintre cele mai puternice aparate auditive existente. Este un aparat auditiv robust, dar confortabil care va reconecteaza la sunetele si conversatiile odata pierdute din cauza deficientei de auz.

Datorita componentei Made for iPhone®, va puteti conecta wireless aparatele auditive extrem de purternice direct la iPhone, iPad sau iPod. Nu sunt necesare dispozitive intermediare sau adaptori. Este usor si discret.
Boost plus nu face nici un compromis in ceea ce priveste caliatea sunetului.

Beltone Plus, dezvoltate pentru Aparate auditive compatibile cu iPhone

Perceperea sunetelor intr-un mediu cu mult zgomot de fond poate fi o provocare.
Caracteristica revolutionara Personal Sound ID din Boost Plus imita sunetele naturale percepute de urechea dumneavoastra.

CrossLink Directionality cu Personal Sound ID va transmite sunetul in mod natural. Va ofera posibilitatea de a alege instinctiv sunetele pe care va doriti sa le auziti , in timp ce alte aparate auditive fac aceste alegeri artificiale in locul dumneavoastra.Cu aceste caracterisitici avansate,acordand atentie conversatiei cu un prieten devine din nou ceva foarte usor.

Aparat auditiv de super putere creat pentru iPhone

Boost plus cu tehnologia Made for iPhone deschide o noua lume a posibilitatiilor pentru persoanele cu hipoacuzie severa sau profunda. Va puteti conecta wireless aparatele auditive Boost Plus la iPhone-ul, iPad-ul sau iPod-ul dvs. ,astfel incat sunetele se vor emite wireless fara a fi nevoie de adaptori inconfortabili.

Aparatele dumneavoasta auditive vor lucra precum niste casti wireless – prin care convorbirile telefonice, ascultatul muzicii sau apelurile FaceTime sunt stereo. Este o solutie revolutionara ce va ajuta sa auziti sunetele mult mai clar si confera un plus de confort in viata.

Putere extraordinara si viata plina de sunete

Putere maxima si confort
Boost Plus nu este doar un aparat auditiv puternic, este cel mai bun din categoria sa pentru hipoacuziile severe si profunde pentru ca dumneavoasta sa va puteti bucura de sunete fine, fara distorsiuni si interferente.

Cu Feedback Eraser cu optiunea de WhistleStop si modul AFX Music, obtineti un sunet clar, nedistorsionat si elimina fluieratul astfel incat sa va simtiti confortabil si increzator pe parcursul intregii zile.

Poate fi o provocare pentru dvs. sa auziti sunetele de frecventa inalta cum ar fi vocile copiilor sau ciripitul pasarilor avand in vedere ca sunteti diagnosticati cu hipoacuzie severa sau profunda. Cu ajutorul tehnologiei Sound Shifter, aceste sunete de frecventa inalta sunt procesate pentru ca sa va puteti bucura de intregul spectru de sunete.

Este important ca aparatul auditiv sa functioneze tot timpul. Boost Plus  este protejat atat in interior cat si in exterior deHPF80NanoBlock, un invelis special care creste durata de viata a aparatului auditiv protejandu-l de apa, umiditate si transpiratie.
HPF80NanoBlock creste durata de viata a aparatului auditiv, astfel ca il veti purta mai multi ani fara nici o grija.

Conexiuni puternice pentru toate situatiile

Aparatul auditiv Boost Plus este  creat special pentru cele mai provocatoare medii de ascultare , precum o conversatie intr-un restaurant galagios , o conversatie la telefon sau participarea la intalnirile de afaceri. Boost Plus este conceput astfel incat sa va ofera tehnologie de ultima generatie pentru a intelege vorbirea intr-un mod cat mai clar si va traiti viata la maxim.

Tehnologiile inteligente SmartGain Pro si Sound Cleaner Pro reduc si indeparteaza automat zgomotele nedorite si cresc sau micsoreaza volumul aparatelor auditive. Acum puteti fi implicat si concentrate in timpul conversatiei fara distragerea atentiei.

Prin functia Ear to Ear Synchronization schimbarile de volum sau programe sunt simultan realizate pentru ambele aparate auditive, fara a mai fi necesara schimbarea acestor setari pentru fiecare aparat in parte.

Design deosebit si accessorii

Conceput special pentru dumneavoastra

Boost plus este creat ergonomic pentru confortul zilnic. Ofera putere si avantaje chiar si intr-o forma compacta. Este disponibil intr-o varietate de culori care se potrivesc stilului dvs. de viata.

Boost plus are o gama completa de accesorii wireless cu tehnologia 2.4 GHz, care va vor ajuta sa auziti sunetele direct in aparatele auditive, fara adaptor.Un avantaj extraordinar al aparatelor auditive Boost plus este acela ca va ajuta sa va concentrati pe sursa sunetelor pe care doriti sa le auziti.

Aplicatia Beltone HearPlus™ – pentru un control discret

Va puteti conecta aparatele auditive Boost Plus la iPhone-ul, iPad-ul ,iPod-ul, Apple Watch sau orice telefon cu sistem Android ,astfel incat sunetele se vor emite wireless fara a fi nevoie de adaptori inconfortabili. Cu doar un click pe aceasta aplicatie avansata, va puteti personaliza instant experienta auditiva in orice situatie.Este la fel de usor precum verificarea E-mail-ului sau a orei pe ceasul dumneavoastra.

Personalizati-va experienta auditiva cu ajutorul aplicatiei Beltone Hear Plus!

  • puteti schimba volumul, setarile si programele
  • puteti reduce zgomotul de fond cand sunteti intr-un mediu zgomotos, precum un restaurant
  • puteti reduce zgomotul produs de vant pentru a intelege mai bine conversatiile
  • puteti verifica statusul bateriei
  • puteti localiza prin gps aparatele auditive in cazul in care le pierdet