Beltone Boost Max

BBM 695-DW

Pret 4300

 

Conexiuni puternice

Beltone Boost Max vă oferă cea mai completă experienţă auditivă

 

Cea mai mare provocare pentru persoanele cu hipoacuzie severă şi profundă este vorbirea în medii zgomotoase. Cu o gamă variată de caracteristici superioare de procesare a sunetelor ce  îmbunătăţesc claritatea vorbirii, aparatele auditive Audionova Boost Max sunt concepute pentru cele mai dificile situaţii, putând fi reglate pentru specificul nevoilor tale

Puterea şi calitatea excelentă a sunetelor

Boost Max este proiectat special pentru persoanele cu hipoacuzie severă și profundă, atunci când se află în cele mai dificile situații de auz și este construit pe caracteristicile noastre superioare de procesare a sunetelor ce îmbunătățesc claritatea vorbirii, astfel încât:

Caracteristica CrossLink Directionality 2 monitorizează în mod constant și ajustează automat setările pentru o mai bună recunoaștere a vorbirii în zgomot, permițând totodată accesul la zgomotele de fundal, care pot fi foarte importante;

Personal Sound ID crează o calitate mai bună a sunetelor și abilitatea de a reda sunetele natural;

Optiunea Feedback Eraser elimină fluieratul și zgomotele de fond, iar tu te poți simți confortabil și încrezător pe tot parcursul zilei;

Opțiunea Sound Shifter permite sunetelor înalte, precum vocile copiilor sau ciripitul păsărilor, să fie auzite, astfel încât te poți bucura de un spectru auditiv complet.

Puterea controlului personal

Aplicația Beltone HearMax este cea mai avansată aplicație pentru utilizatorii de aparate auditive. Prin această aplicație puteți regla singur aparatul auditiv direct din iPhone, iPad, iPod touch și din majoritatea dispozitivelor Android. Pur și simplu descărcați aplicația HearMax gratuit din App Store sau Google Play și preluati controlul auzului.

Puterea conectivității

Audionova Boost Max are o gamă completă de accesorii wireless, care vă vor ajuta să auziți direct în aparatele auditive, fără adaptor. Un avantaj extraordinar al aparatelor auditive Boost Max este acela de a vă ajuta să vă concentrați asupra sursei sunetelor pe care doriți să le auziți.

Unite TV Streamer 2

Emite sunete stereo de înaltă calitate de la TV sau PC, direct în aparatele dvs. auditive.

Remote Control 2

Îți oferă posibilitatea de a regla singur, ușor aparatele auditive și de a controla volumul sunetului ce provine de la Unite TV Streamer 2, Phone Clip+ și Micro Mic.

Phone Clip+

Experimentați conversațiile clare la telefon și bucurați-vă de libertate și de funcționalitatea telecomenzii.

Micro Mic

Poți auzi clar de la o distanță de 25m cu ajutorul dispozitivului Micro Mic. Este ideal pentru locuri zgomotoase.

Multi Mic

Pe lângă caracteristicile oferite de Micro Mic, Multi Mic oferă posibilitatea de a înțelege conversațiile atunci când accsoriul wirelees este așezat pe orizontală.

Un instrument puternic de comunicare

Ați găsit tehnologiile video care să vă fie de ajutor în comunicarea cu cei dragi? Un studiu arată că utilizand streaming audio direct și aplicația FaceTime în conversațiile la telefon, acestea vă oferă cu până la 70% înțelegerea vorbirii mai bună decât folosind un telefon clasic. Acest lucru poate face diferența dintre folosirea cu succes a unui telefon și nefolosirea lui.

Ultra putere într-o experiență auditiva completa

Aparatele auditive Beltone Boost Max sunt ergonomice, create să se așeze perfect în spatele urechii, ușor de purtat și disponibile într-o gamă variată de culori – astfel încât cu siguranță unul se va potrivi nevoilor și stilului tău de viață. Aparatele auditive Boost Max sunt protejate în interior cu HPF NanoBlock, un înveliș special ce oferă maximă protecție împotriva murdăriei și umezelii.

Aplicatia Beltone HearMax™ – pentru un control discret

Va puteti conecta aparatele auditive Boost Max la iPhone-ul, iPad-ul ,iPod-ul, Apple Watch sau orice telefon cu sistem Android ,astfel incat sunetele se vor emite wireless fara a fi nevoie de adaptori inconfortabili. Cu doar un click pe aceasta aplicatie avansata, va puteti personaliza instant experienta auditiva in orice situatie.Este la fel de usor precum verificarea E-mail-ului sau a orei pe ceasul dumneavoastra.

Personalizati-va experienta auditiva cu ajutorul aplicatiei Beltone Hear Ma

  • puteti schimba volumul, setarile si programele
  • puteti reduce zgomotul de fond cand sunteti intr-un mediu zgomotos, precum un restaurant
  • puteti reduce zgomotul produs de vant pentru a intelege mai bine conversatiile
  • puteti verifica statusul bateriei
  • puteti localiza prin gps aparatele auditive in cazul in care le pierdet