Beltone Bold

Cel mai bun aparat auditiv din clasa lui pentru Marime si Putere.

Puternic, confortabil si fiabil, aparatul auditiv Bold este special creat pentru persoanele ce sufera de hipoacuzie severa sau profunda.Acest aparat auditiv puternic detine tehnologii ce vor redasunetele in viata dumneavoastra. Sunetul de inalta calitate si un sistem excelent de control al feedback-ului, te ajuta sa stii tot ce se intampla in jurul tau, fara un fluierat deranjant in urechi. Acest atractiv aparat auditiv are un design ergonomic si sta confortabil in spatele urechilor tale.

Un auz mai bun fara un fluierat deranjant

Bold este dotat cu tehnologii avansate ce te pot ajuta sa auzi mai bine. Iti da puterea de care ai nevoie, iar ingeniosul Feedback Eraser elimina fluieratul, astfel poti asculta ce se intampla in jurul tau fara interferente deranjante. Sound Shifter face ca sunete de frecventa inalta sa fie usor de auzit, precum sunetele emise de copii sau pasari, in timp ce Directionarea Adaptativa (Adaptive Directionality) si optiunile Speech Spotter te ajuta sa intelegi conversatia chiar si in conditii de zgomot.

Dur, robust si de lunga durata

Bold este construit sa dureze. Acest aparat auditiv robust are o carcasa HPF NanoBlock ce formeaza un strat protector pentru a-I proteja de apa, umiditate si transpiratie, astfel incat te poti bucura de o viata activa alaturi de familie. HPF
NanoBlock creste durata de viata a aparatului auditiv, putand fi utilizat o perioada mai indelungata. Astfel, nu vei mai pierde niciun eveniment important din viata ta.

Creat pentru confort zilnic

Bold este un aparat auditiv atractiv si ergonomic ce se potriveste perfect in spatele urechilor tale. Este usor de utilizat, cu un simplu control al volumului si al butonului pentru programe poti regla aparatul din mers. Alege acum una din cele 5 culori care se potrivesc tenului si nuantei tale de par: gri deschis, gri, maro, negru si bej.