Aparatele auditive Ally

De încredere, ca un prieten adevarat

Avansat, dar usor de folosit.

Bine ati revenit la un auz mai bun si o calitate îmbunătătită a vietii. O viată în care întâlnirile sociale cu prietenii si familia sau doar vizionarea posturilor TV, este relaxanta si plina de satisfactii .

Aparatul auditiv  Ally are caracteristici avansate, usor de folosit si nemaiintâlinte până acum in această clasă de aparate auditive.

Cu proteza auditiva Ally puteti participa la conversatii chiar si în medii zgomotoase.

Caracteristica Sound Cleaner ajută la reducerea zgomotului de fundal. Cu ajutorul caracteristicei Speech Spotter ,proteza auditiva Allyse poate adapta directiei sursei sunetului, pentru a putea intelege conversatia cu usurintă.

Aparatul auditiv Ally vine in sprijinul dumneavoastra pentru a va bucura de momentele pretioase pe care le-ati pierdut alaturi de cei dragi dumneavoastra. Atunci când îmbrătisati pe cineva , o puteti face fără griji, deoarece Ally are functia Whistle Stop si Feedback Eraser pentru eliminare sunetului neplăcut de fluierat si a microfoniei.

Există un aparat auditiv Ally si pentru tine

 

Aparatul auditiv Ally se gaseste intr-o varietate de modele diferite, discrete, colorate, concepute pentru a-ti gasi aparatele auditive perfecte.

Cu Ally aveti încredere să faceti tot ceea ce vă doriti in viata de zi cu zi. Dacă vă plac activitătile în aer liber, nu trebuie să vă faceti griji legate de umiditatea provenită din sudoare sau ploaie. Acest lucru este posibil cu tehnologia revolutionară HPF80 NanoBlock™ care îmbracă aparatul auditiv Ally cu un învelis protector.

Directionarea sunetului de oriunde cu aparatul auditiv Ally

Este usor si confortabil să auziti televizorul sau sistemul audio direct în aparatele auditive Ally, cu ajutorul conexiunii wireless, precum niste căsti, fara fire, dispozitive de comutare sau , cabluri de inductie în jurul gâtului.

Direct Personal Audio Link (myPAL™)*

Acum va puteti alege ce doriti sa auziti, prin plasarea unui microfon mic, wireless, aproape de sursa sonora dorita,care va functiona chiar si la distanta mai mare.

Direct Phone Link 2* Auziti conversatia telefonica in aparatele dvs. auditive fara a mai tine telefonul la ureche.

Direct TV Link 2* Transmite sunetul de la televizor direct in aparatele auditive. Setati volumul dorit si bucurati-va de confortul vietii.

Direct Remote Control 2 Accesoriu usor de folosit, ajuta la ajustarea setarilor si a volumului provenit de la televizor sau sistem stereo.

Aplicatia SmartRemote

Acum va puteti folosi de smartphone-ul dvs,iPhone sau Android pentru a controla mai usor si discret aparatele auditive, pentru a regla volumele si programele. Tot ce aveti nevoie este Direct Phone Link 2.

Puteti descarca acum aplicatia SmartRemote din App Store sau Google Play today să vă puteti bucura si mai mult de tehnologie si de viata.Pentru aparatele auditive wireless Beltone este compatibilă doar cu aplicatia SmartRemote.