Aparatele auditive Ally

AY 476/AY486-DW

Pret 3500 lei

 

 De încredere, ca un prieten adevarat

Avansat, dar ușor de folosit.

Bine ați revenit la un auz mai bun și o calitate îmbunătățită a vietii. O viață în care întâlnirile sociale cu prietenii și familia sau doar vizionarea posturilor TV, este relaxantă și plină de satisfacții.

Aparatul auditiv Ally are caracteristici avansate, ușor de folosit și nemaiîntâlinte până acum în această clasă de aparate auditive.

Cu proteza auditivă Ally puteti participa la conversații chiar și în medii zgomotoase.

Caracteristica Sound Cleaner ajută la reducerea zgomotului de fundal. Cu ajutorul caracteristicei Speech Spotter, proteza auditiva Ally se poate adapta direcției sursei sunetului, pentru a putea înțelege conversația cu ușurință.

Aparatul auditiv Ally vine în sprijinul dumneavoastră pentru a vă bucura de momentele prețioase pe care le-ați pierdut alături de cei dragi dumneavoastră. Atunci când îmbrățișați pe cineva , o puteți face fără griji, deoarece Ally are functia Whistle Stop și Feedback Eraser pentru eliminarea sunetului neplăcut de fluierat și a microfoniei.

Există un aparat auditiv Ally și pentru tine

 

Aparatul auditiv Ally se găsește într-o varietate de modele diferite, discrete, colorate, concepute pentru a-ți găsi aparatele auditive perfecte.

Cu Ally aveți încredere să faceti tot ceea ce vă doriți în viața de zi cu zi. Dacă vă plac activitățile în aer liber, nu trebuie să vă faceți griji legate de umiditatea provenită din sudoare sau ploaie. Acest lucru este posibil cu tehnologia revoluționară HPF80 NanoBlock™ care îmbracă aparatul auditiv Ally cu un înveliș protector.

Direcționarea sunetului de oriunde cu aparatul auditiv Ally

Este ușor și confortabil să auziti televizorul sau sistemul audio direct în aparatele auditive Ally, cu ajutorul conexiunii wireless, precum niște căsti, fără fire, dispozitive de comutare sau cabluri de inducție în jurul gâtului.

Direct Personal Audio Link (myPAL™)*

Acum vă puteți alege ce doriti să auziți, prin plasarea unui microfon mic, wireless, aproape de sursa sonoră dorită, care va funcționa chiar și la distanță mai mare.

Direct Phone Link 2* Auziți conversația telefonică în aparatele dvs. auditive făra a mai ține telefonul la ureche.

Direct TV Link 2* Transmite sunetul de la televizor direct în aparatele auditive. Setați volumul dorit și bucurați-va de confortul vietii.

Direct Remote Control 2 Accesoriu ușor de folosit, ajută la ajustarea setărilor și a volumului provenit de la televizor sau sistem stereo.

Aplicația SmartRemote

Acum vă puteți folosi de smartphone-ul dvs, iPhone sau Android pentru a controla mai ușor și discret aparatele auditive, pentru a regla volumele și programele. Tot ce aveți nevoie este Direct Phone Link 2.

Puteți descarcă acum aplicatia SmartRemote din App Store sau Google Plays vă puteți bucura și mai mult de tehnologie și de viață. Pentru aparatele auditive wireless Beltone este compatibilă doar cu aplicatia SmartRemote.