Audionova s-a înființat în anul 1999 din dorința de a oferi sprijin și soluții persoanelor cu deficiențe de auz.
Povestea Audionova a pornit de la fondatorul companiei Adi Milstin, din dorința de a fi alături de toate persoanele care se confruntă cu hipoacuzie.
Încă de la început, s-a pus accentul pe calitatea serviciilor oferite. Astfel, cele 52 de centre oferă peste 150 de specialiști acusticieni și tehnicieni cu studii superioare ce lucrează după standarde Europene.
Obiectivul Audionova este transformarea modului în care persoanele cu deficiențe de auz își pot trăi viața: fără pierderea încrederii de sine, fără izolarea de persoanele dragi și mai ales fără problemele interpersonale cu care se confruntă.
Mereu este loc de mai bine, susține Ramona Nicolae (Director General), cu o experință de peste 25 de ani în domeniu, care și-a dedicat întreaga carieră în a căuta cele mai optime tehnologii pentru testarea auzului și cele mai performante aparate auditive și accesorii wireless care să satisfacă pe deplin nevoile pacienților Audionova.
Astfel, GN, unul dintre cei mai mari producători de aparate auditive la nivel mondial ni s-a alăturat în povestea Audionova, devenind acționar.
ISTORIA GN
O aventură spre viitor, ce durează de mai bine de 150 de ani. Asa ar putea fi descris, simplist, istoria Great Northen (GN).
C. F. Tietgen este fondatorul Great Northern Telegraph Company. În 1869, viziunea sa a fost să creeze o companie daneză internațională de telecomunicații, care să conecteze Asia de Est și America de Nord.

Evenimentele internaționale care au avut loc în cei 150 de ani, au obligat compania să se reinventeze, pentru a rămâne pe scena internațională.
Un moment ce urma să revolutioneze lumea a fost în anul 1977 când compania a început să producă aparate auditive.
Anul 2010 este semnificativ pentru istoria GN când a prezentat prima generație de aparate auditive wireless, bazate pe tehnologia 2.4-GHz. Astfel, compania și-a câștigat pozitia de lider mondial în ceea ce privește producția de aparate auditive și căști. Din 2012 produc inclusiv microfoane si receptoare pentru renumita companie de telefoane ‘’Apple’’.
Audionova, deși cu o istorie mai scurtă, a reușit să depășească fiecare obstacol pentru a ajunge lider în România în rezolvarea deficiențelor de auz. Activitatea a început în urmă cu 23 de ani, cu deschiderea primului centru Audionova, în București. În prezent, avem 52 de cabinete de testare și reabilitare auditivă și 15 centre de Pediatrie, în aproape toate reședințele de județ din România.
Colaborarea dintre Audionova și GN a venit din doleanța de a introduce pe piața din România cele mai performante aparate auditive. În fiecare zi, dorim să îmbunătățim experiența pe care pacienții o au alături de noi, iar în acest caz, GN este partenerul perfect care ne susține. Cu o istorie îndelungată, o experiență dovedită în domeniul aparatelor auditive, pacienții pot beneficia mereu de cea mai nouă tehnologie.
De ce să alegi Audionova?
Plecând de la sloganul ‘’Auzul tău, responsabilitatea noastră’’ și de la ideea că viața este plină de neprevăzut așa cum o descriu pacienții care ne calcă pragul, în fiecare an am lansat aparate auditive pentru orice nivel de deficiență auditivă, care să întrunească toate dorințele pacienților: de la design, pănă la claritate și accesibilitate.
Odată cu aniversarea celor 23 de ani, venim cu un nou model de aparat auditiv:
Key 2 – este ultima generație de aparat auditiv, extrem de fiabil, cu o tehnologie inovatoare și accesibil la preț.
Reglajul si adjustarea se poate face printr-o aplicație pe telefon, cu acces multiplu la diferite funcții de personalizare.
La Audionova poți găsi accesorii wireless ce îți vor simplifica viața precum încărcatoarele portabile care te scapă de grija bateriilor.
Nu doar experiența și profesionalismul ne reprezintă, cât peste 600.000 de pacienți fericiți cărora le-am redat magia auzului.

TESTIMONIAL
”La început, eram timorată și cu ochii înlăcrimați din cauza acestei suferințe nedorite, pe care o aveam nu numai în cotidian, ci și în profesie. Am avut încredere în Audionova și în vocea personalului de aici, care mi-a spus că totul va fi bine. Încredrea a crescut și mai mult atunci când am probat aparatele și ”lumea sunetelor” a devenit din nou ”prietenoasă” (Magdalena T.)
Misiunea noastră este să oferim consultații complexe la standarde Europene și cele mai bune soluții auditive, accesibile care să depășească așteptările pacienților.
De 23 de ani cu aparatele auditive Audionova: înțelegi, trăiești, iubesti.
Te așteptăm oricând la o consultație de specialitate și o testare de aparate auditive.
Și pentru că suntem flexibili, te poți programa la telefon 031 9599 sau online https://www.audionova.ro/programari-online/ oricând îți dorești.