Experienta Audionova se bazeaza pe satisfacerea pacientului!

48 de locatii specializate in aparate auditive performante

Ne mandrim cu specialisti de inalta calificare, servicii profesionale si cabinete prietenoase , veti fi intampinati calduros, iar serviciile noastre excelente isi vor pune amprenta pe solutionarea pierderilor dvs. de auz. Aparatele auditive vor deveni un partener excelent in viata dumneavoastra, iar clipele petrecute in familie sau alaturi de prieteni vor deveni de neuitat.
Deviza noastra “ la un aparat auditiv lucreaza 170 de specialisti!” Activitatea noastra a inceput in  1999 ca initiativa a luptei impotriva hipoacuziei. Audionova s-a infiintat intr-o perioada in care numarul specialistilor in aparate auditive cu studii in domeniu era foarte redus. In acel moment exista un singur centru Audionova in Bucuresti si un numar de 10 angajati. In anii urmatori s-au deschis mai multe centre in alte judete ale tarii moment in care s-a simtit nevoia unei infuzii de specialisti acusticieni. Usor de zis,  greu de facut deoarece singura scoala in domeniu si-a inchis portile, iar numarul absolventilor era foarte mic. Am apelat la cea mai mare academie de specialitate din Europa. Impreuna cu  Comunitatea Europeana si Asociatia Acusticienilor din Europa (AEA) prin intermediul programului Leonardo, 5 tehnicieni acusticieni-audioprotezisti din Audionova au urmat cursurile programului „Train the Trainer”.

2004

Am introdus profesia de „Tehnician acustician-audioprotezist” in Nomenclatorul de meserii.

2005

Am elaborat Standardul Profesional si am pus bazele primei scoli de Tehnicieni acusticieni-audioprotezisti din Romania.Tot in 2005 au absolvit primii 20 de cursanti, fiind urmati de generatiile viitoare din fiecare an.

2012

Am obtinut autorizatia de calificare pentru ocupatia „Tehnician Acustician Audioprotezist”

2016

Pana in acest moment, au absolvit 70 de cursanti, iar generatiile se succed an de an.

Acum detinem 48 de cabinete de protezare auditiva in aproape toate resedintele de judet.
Scopul nostru este sa identificam pierderea de auz cat mai devreme si sa oferim aparate auditive si solutii moderne, adecvate de reabilitare auditiva acolo unde tratamentul medicamentos sau solutiile chirurgicale nu au efect.
Am introdus in domeniul reabilitarii auditive din Romania cunostintele si metodele europene, in special din Germania, Danemarca. Audionova reprezinta in Romania cele mai prestigioase companii din domeniul apararatelor auditive si audiologiei:

GN ReSound – Danemarca este asociat Audionova si lider in piata mondiala al aparatelor auditive ReSound. Audionova este unic reprezentant in Romania GN ReSound.

Natus este lider mondial in aparatura medicala specifica audiometriei si audiologiei, aparatura inovatoare, ce ajuta doctorii ORL si tehnicienii acusticieni audioprotezisti in scopul luarii celor mai bune decizii.

Amplicord – laringofoane

Alaturi de cei mai prestigiosi producatori la nivel mondial in domeniul audiologiei, fiecare aparat auditiv este conceput si persoanalizat pentru fiecare pacient in parte. In fiecare zi , clipa de clipa, depunem toate eforturile pentru ca dumneavoastra sa auziti bine si sa va bucurati de viata.

Experienta de peste 20 ani din domeniul aparatelor auditive si pasiunea pentru solutionarea deficientelor de auz ne mentine nr. 1 incontestabil!!!